11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nova direktorica Direktorata za predškolsko i osnovno obrazovanje aktivna na društvenim mrežama: NATO zastava u plamenu, Kosovo je dio Srbije…

Društvo

Comments 3

Nova direktorica Direktorata za predškolsko i osnovno obrazovanje aktivna na društvenim mrežama: NATO zastava u plamenu, Kosovo je dio Srbije…

Izvor: Dnevne novine

Autor: Antena M

  • Viber

Vlada Crne Gore, 12. maja ove godine, odlučila je da vršiteljka dužnosti generalne direktorice Direktorata za predškolsko vaspitanje, osnovnu školu i inkluzivno obrazovanje u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta bude Slavica Ilinčić, “profesorica istorije književnosti sa srpskim jezikom” do postavljenja generalnog direktora ovog direktorata, najduže do šest mjeseci, pišu Dnevne novine.

Ilinčić koja je diplomirala na Univerziteta “Kirilo i Metodije” u Skoplju biće nadležna za najmlađu populaciju i one koji im predaju, a to je oko 22.000 osoba, od čega preko 10.000 predškolaca i osnovaca.

Nova generalna direktorka u resoru Vesne Bratić je inače vrlo aktivna na društvenim mrežama.

Na njenom profilu je, između ostalog, zastava NATO-a u plamenu, što dovoljno govori samo za sebe, kao i brojni komentari na račun aktuelnih dešavanja.

Ilinčić je, tako bila, vrlo oštra prema potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću zbog čestitke Dana nezavisnosti Kosova njenim zvaničnicima.

“Zbog ovog viteza Vlade osjećam stid. Onaj pravi iskreni stid čovjeka koji je bez svoje krivice dospio u situaciju da se srami zbog tuđih postupaka”, prokomentarisala je na društvenim mrežama Ilinčić.

Na meti se našao i Aleksandar Saša Zeković, kojem je zamjerila što je ćutao “kao zaliven” dok su njegovi “istomišljenici na svojim paradama izvrgavali ruglu našu tradiciju i religiju”.

Vrlo su interesantne njene ocjene o partijskom zapošljavanju koje stoje u opisu fotografije zastave NATO-a u plamenu, gdje je napisala:

“Ko zažmuri na partijsko zapošljavanje i uhljebljivanje najrazličitijih podvrsta ološi i kukavica, neka zažmuri. Samo, neka se ne poziva na pravdu. Eto, napisah ono što smatram moralnim i ispravnim, mada, moram priznati, nisam neki ekspert. I uopšte me ne zanima hoću li se kome dopasti ili ne. Nikad i nije. 1 da, umalo da zaboravim. Kosovo je dio Srbije”.


Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Podrška za VASPITACE

Nebi trebalo da se radnici po Predškolskim ustanovama diraju jer čuvaju njeguju uče hrane presvlace djecu svih roditelja u Crnoj Gori nezavisno od partijskih interesa,gorak je to hleb jer im je posao svakodnevni stresa i odgovoran! Tu su sva vaša djeca! Podrška za sve radnike vaspitace!

Radnici, VASPITACI, pregaoci!

Svi sa dobro razmisle u vezi vaspitaca po vrtićima koji nemaju veze sa politikom već neumorno rade sa velikim brojem djece i nemaju se kad ni baviti politikom od velikog i odgovornog posla i grijeh pred Bogom da i pomisle da ih kažnjavaju zbog nečijih interesa, svi su veliki "crnci" da predaju zdrav

Miroslav

Kao što je Island dio Grčke...