9 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovo je "junak" koji je prijetio Anteni M, Šukoviću i Bursaću

Izvor: serbian-metal.org

Društvo

Tag Gallery
Comments 67

Ovo je "junak" koji je prijetio Anteni M, Šukoviću i Bursaću

Autor: Antena M

  • Viber

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru formiran je predmet protiv Srđana Mišovića, zbog prijetnji koje je putem društvenih mreža uputio Anteni M, glavnom i odgovornom uredniku Darku Šukoviću, kao i našem kolumnisti Draganu Bursaću.

Kako su nam saopštili iz ODT Kotor, predmet je u fazi izviđaja.

"Povodom predmetnog događaja, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru formiran je predmet protiv S.M. iz Budve, zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, učinjenog na štetu D.B. i D.Š. Predmet se nalazi u fazi izviđaja. Nakon saslušanja svjedoka biće donijeta konačna odluka u predmetu", saopštili su nam iz ODT Kotor.

Glavni i odgovorni urednik Antene M Darko Šuković dao je izjavu u ODT Podgorica, po zamolnici kotorskog tužilaštva.

Prijetnje i Anteni M: Bombu ću vam tamo bačiti!

Prijetnje Bursaću! Metak u glavu ako priviri u CG!

Podsjetimo, Mišović je 25. i 26. maja uputio prijetnje prvo Bursaću, potom glavnom i odgovornom uredniku Antene M Darku Šukoviću.

Uhapšen je 4. juna. Mišović je brzo uhapšen iako se hvalio u komentarima da "koristi kriptogram", zahvaljujući ekspresnoj reakciji policije, tačnije policijskoj Grupi za suzbijanje visokotehnološkog kriminala koja pripada Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

 Mišović(1987) nije sasvim nepoznat javnosti, jer su neki ovdašnji mediji objavljivali tekstove o njemu kao frontmenu dvije death metal grupe. Studira u Nikšiću, rođen je u BiH, a živi u Budvi.

 

Komentari (67)

POŠALJI KOMENTAR

PRIMAVERA

@Pomoracnkcg , samo ih je nešto malo PUNO ! Nije slucajno.

dv

@Pomoracnkcg Postovani..pomorac..Ne krivim predhodnu za svo ovo zlo sto danas imamo već samo za ono ključno i najvažnije..Zato nećemo sad o tome već kad dodje vakat da se pogledamo. Smrt klerofasizmu!

Pomoracnkcg

@dv zašto za sve kriviti prethodnu vlast ~ ne kažem da su bili idealni ali kad je zamašćena tražila državljanstvo nije pričala o CG kao danas a smradova ima u svakoj zemlji ~ kao kod vojvoda medo pipun ~evo svi su govorili da nijesu krivi za 2016 a sad dostavljeni kompletni dokazi i o namjeri da ubi