14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bjegunac imao lažni identitet i crnogorski pasoš

Društvo

Comments 0

Bjegunac imao lažni identitet i crnogorski pasoš

Autor: Antena M

  • Viber

Italijanska policija Operativnog odjela Đuljiano u Kampaniji tokom vikenda uhapsila je 27-godišnjaka I.V, koji je u trenutku hapšenja imao crnogorski pasoš. Kako prenosi portal Il Mattino.it za mladićem se, zbog više počinjenih krivičnih djela, tragalo od maja 2016. godine, a on je uhapšen sa crnogorskim pasošem u kojem je bila njegova slika, ali drugo ime i prezime i datum rođenja, pišu Dnevne novine.

“Nakon složene istražne aktivnosti i višemjesečne opservacije, kontrole i praćenja, karabinjeri su ušli u trag i lišili slobode dugogodišnjeg bjegunca. Čovjek, kome je bilo nemoguće ući u trag više od pet godina, imao je nalog za pritvor koji je izdao Sud u Napulju Sjever, zbog brojnih krivičnih djela, krađe automobila i primanja ukradene robe, počinjenih u provinciji Napulj”, prenosi italijanski portal.

Policija ga je locirala u ilegalnom naselju preko bivših “partnera” u poslu u mjestu Đuljiano u Kampaniji, blokirajući ga neposredno prije no što je opet pobjegao” .

Takođe se ističe da je uhapšeni uspio promijeniti svoj identitet dobijanjem novog pasoša, koji je izdala Crna Gora, sa drugim prezimenom i drugim datumom rođenja. Nakon što je u potpunosti identifikovan uzimanjem otisaka prstiju, uhapšeni je prebačen u zatvor u Napulju Pogioreale.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR