11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Načelnik Pete uprave BIA ilegalno u CG!?

Izvor: Ilustracija/Screenshot

Društvo

Tag Gallery
Comments 27

Načelnik Pete uprave BIA ilegalno u CG!?

Autor: Antena M

  • Viber

Iz više izvora Antena M dobila je informaciju da je Goran Colić načelnik Pete uprave BIA koja se bavi prisluškivanjem i tajnim praćenjem, ušao u Crnu Goru mimo evidencije na graničnom prelazu!? Nekadašnji komandant specijalne jedinice Kobre u Vojsci RS, prema tim izvorima, ušao je na teritoriju naše države seoskim putevima na području Gostun - Bistrica, u bjelopoljskoj opštini!

Navodno, Coliću su pomogli da ilegalno uđe u Crnu Goru pripadnici srpske granične policije, ali je logističku podršku dobio i od pojedinaca iz crnogorske policije!? 

Inače, Goran Colić je, imajući u vidu posao kojim se bavi, neobično javno eksponirana osoba. Još decembra 2014. izabrsn je kao predstavnik navijača u Skupštinu FK Partizan i to kada je navijače predvodila grupa na čelu sa sada pokojnim Aleksandrom Stankovićem zvanim Sale Mutavi i Veljkom Belivukom - Veljom Nevoljom, pisao je prije nekoliko mjeseci nedjeljnik NIN.

Možda i zato njegov tajni boravak u Crnoj Gori nije ostao tako tajan.

NIN navodi da je Peta uprava, kojom rukovodi Colić, jedna od značajnih u BIA i da za nju govore da je "policija u policiji". Ona služi za kontraobaveštajnu zaštitu BIA i najvažnijih državnih organa, kao na primjer predsednika Srbije.

Colić se, prema našim izvorima, nakon obavljenih poslova, večeras vraća u Srbiju. Putem kojim je došao ili nekim drugim, nijesmo uspjeli da saznamo.

Naši izvori tvrde i da je BIA je već instalirala ispred i u Manastiru Cetinje svoju prislušnu opremu, opremu za ometanje mobilnog signala kao i video nadzor koji pokriva zonu oko Manastira!? Policija se, međutim, večeras oglasila tvrdnjom da je vijest o instaliranju opreme u manastiru "dezinformacija"

Ono što je posebno uznemiravajuće u informacijama do kojih se moglo doći prethodnih sati su tvrdnje da na ulazak u Crnu Goru, na istom području Gostuna, već čeka 60-tak bivših pripadnika Kobri koji u toku noci, navodno, treba da uđu u Crnu Goru preko neregistrovanih graničnih prelaza i uz logistiku istih policajaca, da bi se onda uključili u konvoje autobusa koji dolaze iz Srbije, a idu ka Podgorici!?

Njihova uloga, navodno, biće da nakon programa ispred Hrama u Podgorici, koji je predviđen za sjutra veče, isprate sveštenike Crkve Srbije na Cetinje kao i da intervenišu u slucaju eventualnih sukoba.

Da li su tačne informacije do kojih je došla Antena M pitanje je na koje bi morale hitno da odgovore državne institucije.

Kasno večeras, UP se oglasila i kratkim saopštenjem u kojem negira da su pripadnici crnogorske policije pomogli Coliću da ilegalno uđe u našu državu.

Kako je načelnik Pete uprave srpske Bezbjednosno-informativne agencije uspio da mimo legalnih graničnih prelaza uđe u Crnu Goru i nesmetano boravi ovdje - na ta pitanja još nema odgovora.

Komentari (27)

POŠALJI KOMENTAR

Mladen

@Tek tako Istina,sve su zatvorili.

Suzana

Tako Sergeje, "udari" po svom narodu. Sram te bilo., izdajniče.

Legenda

Sada će Sekulović i Brdjanin odmah uhapsiti ove visoko letačke.Uz pomoć Vukšića,Miljanića lažova i Morine Abazovića.Ko nam vodi glavne i osnovne Državne organe.Joj što je uradila ura.Ma ne znam bolje da ne komentarišem sem sve im se satrlo u životu