9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Supruga premijera Krivokapića otvorila diplomatski Božićni bazar

Izvor: Vlada - Jasminka Krivokapić

Društvo

Tag Gallery
Comments 3

Supruga premijera Krivokapića otvorila diplomatski Božićni bazar

Autor: Antena M

  • Viber

Supruga predsjednika Vlade Crne Gore Jasminka Krivokapić otvorila je danas 13. Međunarodni humanitarni diplomatski Božićni bazar, koji je organizovao Međunarodni klub žena Crne Gore.

"Gospođa Krivokapić je izrazila zahvalnost Međunarodnom klubu žena, ambasadama u Crnoj Gori, kao i svim privrednicima, humanistima i volonterima koji su uzeli učešće u akciji koja ima za cilj da nas još jače poveže, kako bi u prijateljskom savezništvu i u budućnosti činili dobra djela koja ne poznaju granice", navodi se u saopštenju Kabineta predsjednika Vlade.

"Veliki ljudi čine velika djela, a ta djela ostaju zauvijek upamćena i kroz njih žive. U ovo teško vrijeme, kada smo svi pogođeni pandemijom, Međunarodni klub žena je, uz pomoć ambasada, još jednom pokazao svoju humanost i pomaže onima kojima je to najpotrebnije", kazala je Krivokapić.

Ona je tokom govora zamolila sve prisutne da minutom ćutanja odaju poštu preminulima od posljedica koronavirusa.

"Neka najradosni hrišćanski praznik rođenja Isusa Hrista, ispuni nasa srca ljubavlju, duh spokojem, a tijelo zdravljem. Hvala vam svima još jednom, što ste se odazvali u ovolikom broju. Nadam se da ćemo se češće sjećati onih kojima je to najpotrebnije. Neka ova manifestacija bude početak svih naših dobrih djela, neka osvijesti našu ljudskost, i da uvijek, koliko god smo u mogućnosti, pomognemo jedni drugima i ne zaboravimo taj osećaj za bližnjeg. Želim vam srećne predstojeće praznike i zahvaljujem vam na povjerenju i pažnji kojih ste me danas udostojili", kazala je Krivokapić.

Krivokapić je nakon zvaničnog otvaranja Diplomatskog bazara obišla štandove i donirala sredstva u vidu kupovine nacionalnih proizvoda, saošteno je iz Vlade.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Gospodjo ,stajling vam je za desetku za razliku sa one slike sa Niksicke pijace. To vam je dobro djelo. A o ostalim djelima pisat ce Crnogorski istoricari ,kako o velikim tako o onim manje velikim pa i o onim koje sad necu spominjat jer bi se odmah sjetili !!!

Maks

Bazare je tradicionalno otvarala i voljena Sultanija Hurem inace Sultanija Velikoga Zakonodavca Sultana Sulejmana Velicanstvenoga sredinom 16 vijeka.U pohodu na Bec u tadasnjoj vazalnoj Srbiji imao je Sulejman Velicanstveni prijem i ispracaj za na pad na Bec emotivni ispracaj.

bofl_je_bofl

Je li ovo ona s pijace s najlon kesama, danas bez kotule, pominje "velike ljude", vjerovatno misleći na svog ljubimca šljivovice? A Sergej da to malo izreklamira, valjaće mu...Hah!