16 °

max 22 ° / min 16 °

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Direktor Policijske akademije se izvinio: Sankcionisaćemo učesnike incidenta

Društvo

Comments 29

Direktor Policijske akademije se izvinio: Sankcionisaćemo učesnike incidenta

Autor: Antena M

  • Viber

Policijska akademija Danilovgrad oglasila se saopštenjem povodom snimka slavlja u internatu Akademije zbog pobjede rukometašica Srbije nad Crnom Gorom, koji je objavila Antena M.

Saopštenje koje potpisuje v.d. direktora Svetomir Knežević prenosimo integralno: 

"Povodom dešavanja na Policijskoj akademiji i snimka koji je objavljen na pojedinim portalima, imamo potrebu da obavijestimo javnost da je Policijska akademija preduzela niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti, u cilju rasvetljavanja događaja i sankcionisanja vinovnika.

Obavještavamo javnost i građane Crne Gore da najoštrije osuđujemo ponašanje polaznika Policijske akademije nakon završene rukometne utakmice između Crne Gore i Srbije.

Istog trenutka nakon saznanja za događaj, rukovodstvo Poliicijske akademije je identifikovalo vinovnike incidenta i pokrenulo postupke za njihovo sankcionisanje.

Održano je više sastanaka sa polaznicima Policijske akademije, pri čemu je svima jasno saopšteno da je nanijeta velika šteta ugledu Policijske akademije kao i državi Crnoj Gori. Po hitnom postupku održana je sjednica Nastavničkog vijeća Policijske akademije, koje je zauzelo jedinstven i jasan stav da osuđuje pomenuti događaj i da se skladu sa Pravilnikom o kućnom redu polaznici adekvatno sankcionišu.

Konačnu odluku o kažnjavanju vinovnika incidenta Nastavničko vijeće donijeće u toku naredne sedmice, po prikupljanju svih potrebnih informacija.

Ovim putem Policijska akademija se izvinjava kompletnoj crnogorskoj javnosti, a posebno našim lavicama koje su nam nebrojeno puta donijele mnogo sreće i radosti i svojom požrtvovanošću i zalaganjem bile uzor mladim generacijama, kao i našim akademcima kako se bori za grb i dres Crne Gore."

Komentari (29)

POŠALJI KOMENTAR

Znam

Najbolje im je u spc hor pa tamo da cvrkucu …sram vas bilo izdajice

Stari nk

@Miodrag D BAJKOVIĆ jedina sankcija je da se doskolujy na neku drugu akademiju ili da ih presele na muzičku pošto imaju grlo da cvrkucu kako ne treba, pa još protiv Lavica i domovine, sramno

braniće ih Dritan

Kakav direktor takvi đaci