27 °

max 27 ° / min 15 °

Subota

21.05.

27° / 15°

Nedjelja

22.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

23.05.

25° / 16°

Utorak

24.05.

26° / 16°

Srijeda

25.05.

27° / 18°

Četvrtak

26.05.

28° / 19°

Petak

27.05.

30° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nagrada najboljoj studentkinji sa SP Psihologija od Fondacije Vera Kovač

Društvo

Comments 0

Nagrada najboljoj studentkinji sa SP Psihologija od Fondacije Vera Kovač

Autor: Antena M

  • Viber

U skladu sa dugogodišnjom tradicijom na Filozofskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, Vojislav Kovač, osnivač Fondacije “Vera Kovač”, uručio je nagradu studentkinji Tijani Bulatović sa Studijskog programa za psihologiju, koja je u prethodnoj akademskoj godini postigla najbolje rezultate, saopšteno je iz UCG.

U skladu sa Ugovorom o saradnji između Filozofskog fakulteta i Fondacije “Vera Kovač”, od 2015/16, kako je navdeno, student koji je završio redovno i sa najvišom prosječnom ocjenom studijsku godinu dobija posebno priznanje i novčanu nagradu od Fondacije.

Kovaču je uručena zahvalnica za podršku koju već godinama u ime Fondacije pruža studentima Filozofskog fakulteta, odnosno Studijskog programa za psihologiju.

"Tokom razgovora u kojem su učestvovali Kovač, koji je i počasni konzul Crne Gore u Sloveniji, studentkinja Tijana Bulatović, prof. dr Tatjana Novović, dekanka Filozofskog fakulteta, prodekanke, doc. dr Biljana Maslovarić i prof. dr Dijana Vučković, bilo je riječi o postignućima i rezultatima studenata Filozofskog fakulteta, pozitivnim promjenama, ali i tekućim infrastrukturnim izazovima na fakultetu, kao i mogućnostima za podršku i pomoć od strane Fondacije", navodi se u saopštenju.

Kovač je istakao značaj podrške studentima u cilju motivisanja za dalja pregnuća i postignuća i ukupni prosperitet društva.

Takođe, kako navode iz UCG, istakao je da je svjestan značaja Filozofskog fakulteta kao najstarije akademske institucije u Crnoj Gori na kojoj se školuje budući nastavni kadar, te da je u ime Fondacije spreman da pomogne, shodno procjeni o potrebama u pogledu funkcionalnijeg uređivanja ambijenta na ovoj univerzitetskoj jedinici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR