25 °

max 36 ° / min 19 °

Subota

27.07.

36° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP povodom maltretiranja Kojaševića: Ispitujemo okolnosti sa snimka i utvrđujemo odgovornost, moguća suspenzija policajaca

Izvor: Screenshot

Društvo

Comments 3

UP povodom maltretiranja Kojaševića: Ispitujemo okolnosti sa snimka i utvrđujemo odgovornost, moguća suspenzija policajaca

Izvor: CdM

  • Viber

Uprava policije oglasila se povodom tvrdnji poznatog crnogorskog fudbalera Damira Kojaševića da su ga policajci napali u Podgorici te maltretirali, o čemu je objavljen i snimak.

"U toku je ispitivanje svih okolnosti događaja sa video zapisa i shodno tome preduzeće se aktivnosti i koje se odnose na utvrđivanje odgovornosti policijskih službenika i privremenog udaljenja sa rada.

O svim preduzetim mjerama i radnjama policije povodom ovog događaja javnost će biti blagovremeno obaviještena", navode u saopštenju.

Kako dodaju, Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije će biti upoznato sa navedenim sadržajem i pomenutim aktivnostima policije radi preduzumanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

Podsjetimo, Kojašević tvrdi da ga je više policijaca u petak, u Podgorici, bez ikakvog razloga napalo. Tom prilikom je povrijeđen, o čemu kako je rekao ima medicinsku dokumentaciju. Najavio je da će tužiti policajce koji su ga napali a objavljen je i video snimak događaja.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Breeee

Nastavljaju Dritanga i Adzo trend sa Cetinja. Obraza nemaju - ljudi se ne stide. MRS!

Katunjanin-Miogost

Ponašanje antidržavne i anticrnogorske policije , samo je slika stanja u kojem se Crna Gora i njeni njoj lojalni gradjani ,danas nalaze.

CG1

Stigli dritangini oslobodioci. To je " naša" bitangina i adžićeva policija loja radi po njihovom i sektaškom nalogu.