11 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Roditelji": Abazovićeve nepromišljene i besramne izjave neće nas ućutkati

Izvor: Udruženje roditelji

Društvo

Comments 0

"Roditelji": Abazovićeve nepromišljene i besramne izjave neće nas ućutkati

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon što ih je odlazeći premijer Dritan Abazović proglasio 'političkom organizacijom', iz Udruženja "Roditelji" poručili su kako ih njegove besramne i nepromišljene izjave neće pokolebati.

"Znamo da se premijer ne upućuje prečesto u pitanja koja se tiču roditelja i djece u Crnoj Gori, iako formalno voli time da se bavi ,pa predsjedava Savjetom za prava djeteta koji se gotovo ni ne sastaje čak ni kada se dešavaju neki hitni slučajevi ugrožavanja bezbjednosnih ili drugih prava djece", poručili su oni za CdM.

Navode i kako su i prethodne Vlade imale slične reakcije povodom njihovih reakcija, no da Abazović očito nije upoznat sa tim.

"Žao nam je ali nas ove besramne izjave neće zaustaviti niti ućutkati kada god budemo svjedočili neodgovornim i nepromišljenim postupcima svih onih koji se igraju sa obrazovanjem, zdravljem, socijalnom i dječijom zaštitom u Crnoj Gori. To obećavamo i premijeru i svima koji slično misle, a mogu da biraju šta će sljedeće izvući iz dobrog starog opusa „politička partija, politički plaćenici, plaćenici određenih struktura, zvijezde granta, zlonamjernici koji rade protiv interesa države", dodali su iz tog udruženja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR