10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NVO 35 mm: Abazović zaboravio da se podigao iz NVO kolijevke, sve više liči na političke idole iz susjedstva

Društvo

Comments 1

NVO 35 mm: Abazović zaboravio da se podigao iz NVO kolijevke, sve više liči na političke idole iz susjedstva

Autor: Antena M

  • Viber

NVO 35 mm izražava punu podršku aktivnostima i angažmanu NVO Roditelji, koje je danas pod brutalnim pritiskom copy-paste autokrate Abazovića koji svakim danom sve više liči na svoje političke idole iz susjedstva, saopšteno je iz ove Nevladine organizacije. 

"Zaboravio je Abazović da se i sam podigao iz NVO kolijevke i da mu je u njegovom "usponu" itekako pomogla NVO zajednica koju danas na najprizemniji način blati i ponižava. I tu je prihvatio najgori dio politika prethodnika u Crnoj Gori: sistem - "kad ti nešto ne odgovara ti mu zalijepi etiketu", kažu u saopštenju.

Pozivaju čitav NVO sektor koji, kako navode, nije prihvatio pozicije u njegovom "sistemu" da reaguje. 

"Jer danas su na tapetu ovog nazovi demokrate "NVO roditelji", dok su juče baražne paljbe od njegove partije i njemu prijateljski naklonjenih medija iz susjedstva trpjeli Vujović, Uljarević, Radulović i Gorjanc-Prelević, a śutra opet svi koji reaguju na manipulatorske, uvrjedljive i skandalozne izjave evo više od pola godine odlazećeg premijera", ističu u saopštenju. 

Najžalije je, dodaju, što su ovakvu atmosferu kreirale sve političke elite prije Abazovića.

"I tako je ovaj demokrata pripravnik samo nastavio putem najgorih praksi onih koje je kritikovao, što pokazuje dvije stvari: koliko u fotelji pojedinac izgubi ośećaj za konstruktivnu kritiku i koliko očajnicki želi da kopira sistem žigosanja "sramotnih ljudi" koji je u posljednjih 30 godina uspostavio njegov idol Đukanović - đe se prvo targetiraju novinari, a danas jedna od najprofesionalnijih i najčasnijih NVO u Crnoj Gori. Uvrede neće proći ovog i nijednog sljedećeg puta", zaključuju u saopštenju. 

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Drago

Previše ste paušalni i očigledno nemate osećaj za gradaciju . Narodski rečeno izjednačavate babe i žabe ... Namerno verovatno ...