13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Konjević-Livingston: Pokušaj sabotiranja naše dijaspore iz Švajcarske skandalozan

Društvo

Comments 1

Konjević-Livingston: Pokušaj sabotiranja naše dijaspore iz Švajcarske skandalozan

Autor: Antena M

  • Viber

Pomjeranje kompanije “To Montenegro” na letu Cirih – Podgorica 2. aprila, na sami dan glasanja u drugom krugu predsjedničkih izbora, smatramo sabotiranjem naših državljana koji su, da bi glasali, patriotski ukazali ničim zasluženo povjerenje svojoj nacionalnoj kompaniji, kazala je Danijela Konjević-Livingston, predsjednica crnogorske dijaspore u Švajcarskoj.

“Javljaju nam se članovi naših udruženja, vrlo razočarani, i uglavnom se pitaju kako je moguće da ih sabotira vlast iz države odakle dolaze, države koja je njima jedina matica i kojoj se uvijek vraćaju, nekoliko puta godišnje, i čiji budžet redovno pune. Nevjerovatne stvari se dešavaju. Mi pratimo dešavanja u Crnoj Gori i malo šta više može da nas iznenadi, ali ovaj pokušaj sabotiranja naše dijaspore iz Švajcarske je zaista skandalozan”, rekla je Konjević Livingston.

Čega se plaše predstavnici trenutne vlasti u Crnoj Gori, da su spremni na najbrutalniji način da se ophode prema svojim državljanima, pitaju se iz crnogorske dijaspore u Švajcarskoj, kako bi se ponijeli prema nekom drugom?

“Rekla bih da je ovo sve samo ne iskren odnos prema građanima Crne Gore, kako u državi tako i u dijaspori”, zaključila je Livingston Konjević.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Licina

Postovana Dijasporo mijenjajte za Dubrovnik ili Tiranu i prije cete stici jer se vidi da sabotaza nehvali i u cijem interesu ide. Igre Moci kako kuci doci..