22 °

max 32 ° / min 21 °

Srijeda

19.06.

32° / 21°

Četvrtak

20.06.

36° / 23°

Petak

21.06.

34° / 23°

Subota

22.06.

35° / 25°

Nedjelja

23.06.

33° / 24°

Ponedjeljak

24.06.

32° / 23°

Utorak

25.06.

32° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala

Izvor: UNIQA osiguranje

Društvo

Comments 0

UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala

Autor: Antena M

  • Viber

UNIQA osiguranje, jedna od vodećih osiguravajućih kuća u regiji jugoistočne Evrope (SEE), novi je ekskluzivni sponzor i zvanično osiguranje Sarajevo Film Festivala, saopšteno je iz UNIQA osiguranja, 

Najveći regionalni filmski događaj koji, kao i UNIQA osiguranje, poseban fokus stavlja na zemlje jugoistočne Evrope (SEE), od 11. do 18. avgusta 2023. godine slaviće svoje 29. izdanje.

Festival će i ovog puta okupiti filmske umjetnike, zvijezde i ljubitelje filma iz cijelog svijeta, koji će od ove godine još više uživati u raznovrsnom filmskom i kulturnom programu zahvaljujući ovom partnerstvu.

Prilikom svečanog potpisivanja sponzorskog ugovora Jovan Marjanović, direktor Sarajevo Film Festivala i Adel Bahtanović, predsjednik UNIQA SEE saglasili su se da čvrsti temelji partnerstva i prijateljstva između UNIQA osiguranja i Sarajevo Film Festivala počivaju na zajedničkim vrijednostima i posvećenosti regiji.

"Velika nam je čast što smo se priključili izuzetnoj ekipi Sarajevo Film Festivala i što smo dio jednog od najvećih događaja u regiji. Festival predstavlja savršen spoj kulture, zajedništva i društvene osviještenosti i odgovornosti, a to su vrijednosti na kojima se temelji poslovanje UNIQA osiguranja u cijeloj regiji jugoistočne Evrope. Uvjeren sam da ćemo partnerstvom, koje smo zaključili na period od tri godine, dodatno istaći našu poslovnu misiju i svrhu poslovanja u skladu sa sloganom našeg brenda. Želimo da postavimo temelje za dugoročno partnerstvo, sa ciljem da svim posjetiocima festivala prenesemo našu poruku da zaista živimo bolje zajedno", istakao je Bahtanović.

Kako se navodi, Marjanović se osvrnuo na važnost pružanja dodatne vrijednosti posjetiocima Festivala, koja će se osigurati ovim partnerstvom.

"Zadovoljstvo nam je što se od ove godine UNIQA osiguranje vratilo među ponosne sponzore Sarajevo Film Festivala. UNIQA je za nas važan regionalni partner i simbol pouzdanosti i odgovornog pogleda na svijet. Sigurni smo da ćemo zajedničkim djelovanjem našim gostima i publici Sarajevo Film Festivala ponuditi istinsku dodatnu vrijednost", rekao je Marjanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR