14 °

max 14 ° / min 9 °

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Žabljački maturanti defilovali gradom, od đačkih dana rastaju se pored Crnog jezera

Izvor: Antena M

Društvo

Comments 0

Žabljački maturanti defilovali gradom, od đačkih dana rastaju se pored Crnog jezera

Izvor: Antena M Obrad Pješivac

Autor: Antena M

  • Viber

Svečani defile 44. generacije maturanata Srednje mješovite škole „17. septembar“ iz Žabljaka, danas pred sumrak, dočekao je u centru grada špalir od nekoliko stotina razdraganih građana nestrpljivih da, kao i prethodnih godina prisustvuju najljepšem trenutku.

A njih 26 razdragani i važni jer su svakodnevnu mladalačku garderobu zamijenili  brižljivo i sa puno ukusa odabrane toalete i odijela, i okupljenim pokazali dio žabljačke mladosti u koji se slila sva ljepota ovog kraja.

Zbog svega toga aplauzi prisutnih posmatrača a neskriveno i inostranih gostiju koji su uz osmjehe i radost uz obavezno fotografisanje propratili defile.

Međi slavljenicima šest lučonoša. Onu sjajniju i „zvanje“ đaka generacije zaverijedio je Viktor Stijepović. Sa Lučom B su Radovan Krstajić, Andrej Stijepović, Anđela Bojović, Katarina Vuković i Jovana Ćetković kojoj je pripala titula najaktivnijeg đaka generacije.

Danilo Savić, proglašen je najboljim među ugostiteljima koji školovanje završavaju sa trećim stepenom

Nakon defilea centrom grada i kratke pauze koja je iskorišćena za zajedničko i fotografisanje sa najbližim, ponovo ispraćeni aplauzima, nastavili su u nacionalni restoran „Crno jezero“ gdje će se od đačkih dana oprostiti uz pjesmu i igru. Ambijent je govorio sve.

„Ovo je lijepa generacija primjerne djece, koju krasi veliko drugarstvo i poštovanje kao i odnos prema profesorima. Mi im želimo puno uspjeha na akademskom školovanje ili poslu majstora zanata u ugostiteljskoj privredi“ kazala je direktorica žabljačke srednje škole Milojka Stijepović.

 

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR