27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
XXVIII Međunarodna naučno-stručna konferencija "Informacione tehnologije 2024“ u februaru na Žabljaku

Društvo

Tag Video
Comments 0

XXVIII Međunarodna naučno-stručna konferencija "Informacione tehnologije 2024“ u februaru na Žabljaku

Autor: Antena M

  • Viber

U periodu od 21. do 24. februara na Žabljaku će se i ove godine tradicionalno održati međunarodna naučno-stručna konferencija „INFORMACIONE TEHNOLOGIJE 2024“. Ovaj naučno-stručni skup organizuje se već 28. godina na Žabljaku i ima za cilj sveobuhvatno i multidisciplinarno sagledavanje aktuelnosti u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, saopštili su organizatori.

Konferencija će se održati u organizaciji: Univerziteta Crne Gore - Elektrotehničkog fakulteta, Univerziteta Donja Gorica - Fakulteta za informacione sisteme i tehnologije, IT društva Crna Gora, Univerziteta u Beogradu - Fakulteta organizacionih nauka, Instituta inženjera elektrotehnike i elektronike - IEEE udruženja i IEEE sekcije za Srbiju  i Crnu Goru, uz punu podršku kompanije Čikom iz Podgorice.

Na Konferenciji će biti organizovana predavanja i rasprave na okruglim stolovima o trendovima razvoja informaciono-komunikacionih tehnologija u svijetu, kao i aktuelnim zbivanjima iz ove oblasti u Crnoj Gori. U dogovoru sa Organizacionim odborom Konferencije, zainteresovane institucije mogu organizovati prezentacije svojih naučno-istraživačkih, stručnih, razvojnih i proizvodnih projekata i dostignuća.

Pored navedenog, na Konferenciji će biti predstavljeni i autorski radovi koji su pristigli a odnose se na teme iz ovih oblasti.

Imajući u vidu navedeno, pozivamo akademsku, stručnu i širu javnost da isprate aktivnosti na Konferenciji i online, putem videokonferencijskih linkova za pristup koji su dostupni na zvaničnom sajtu Konferencije: www.it.ac.me   

  

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR