20 °

max 20 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

20° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Incident u OŠ “Branko Božović”: Učenik sa fantomkom poprskao đake biber sprejom

Izvor: Pixabay

Društvo

Comments 1

Incident u OŠ “Branko Božović”: Učenik sa fantomkom poprskao đake biber sprejom

Autor: Antena M

  • Viber

Incident u Osnovnoj školi “Branko Božović” dogodio se jutros, oko 8 sati, kada je jedan od učenika uletio sa fantomkom na glavi na čas i biber sprejom isprskao dva đaka, saopšteno nam je nezvanično iz UP.

- Danas je u OŠ "Branko Božović" jedno maloljetno lice, koje je učenik te škole, ušlo na čas koji je bio u toku, noseći fantomku na glavi i sprejem sa nadražujućim dejstvom poprskao dva učenika, od kojih je jednom zadao i udarac podesnim sredstvom - rečeno je iz policije.

Kako prenose, djeca su u pratnji roditelja prebačena u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje ljekarske pomoći.

Učenik koji je izazvao incident je zadržan u školi, a uprava OŠ "Branko Božović" trenutno razgovara sa njegovim roditeljima.

U policiji kažu da je u toku prikupljanje obavještenja od profesorice na čiji je čas prekinut nemilim događajem, a nakon toga će obavještenja biti prikupljena od oštećenih.

- Maloljetno lice koje je napalo oštećene je sa roditeljima u školi gdje obavljaju razgovor sa direktoricon škole, nakon toga će doći u UP na prikupljanje obavještenja - poručili su iz Uprave policije.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Milena

Poraz za kompletno drustvo,djeca su bez adekvatne podrske i roditelja i skole i drustva,gledam ih po haustora,portuna puse marihuanu,a nemaju 10 ,12 godina,stariji koriste ozbiljnije opijate,niko nema odgovor niti se ozbiljno bave time,oni su clanovi buduceg drustva,kakvog,pita li se neko.