21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šaranović: Razočaran sam, obavijestiću nadležne da su na sjednici Vlade izvršena krivična djela

Izvor: Vlada CG

Društvo

Comments 15

Šaranović: Razočaran sam, obavijestiću nadležne da su na sjednici Vlade izvršena krivična djela

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović poručio je da će obavijestiti nadležne da su na sjednici Vlade izvršena krivična djela. 

"Moja dužnost kao ministra unutrašnjih poslova je da obavijestim nadležne državne organe o sumnji da su na sjednici Vlade izvršena krivična djela, na način da je, prekoračenjem granica svojih ovlašćenja, Vlada izabrala Aleksandra Radovića za vršioca dužnosti direktora Uprave policije.

Vlada je na predlog predsjednika Vlade, grubim gaženjem zakona, preuzimanjem ovlašćenja ministra unutrašnjih poslova i prekoračenjem svojih ovlašćenja izglasala da Aleksandar Radović bude protivpravno postavljen za v.d. direktora Uprave policije. Kao ministar unutrašnjih poslova razočaran sam da nakon tri decenije progona i autokratije dio ove Vlade učini ovakav brutalan presedan", naveo je Šaranović u obraćanju dostavljenom medijima. 

"Ponosan sam što sam na sjednici Vlade učinio sve da zaštitim integritet organa koji predstavljam i upozorim sve članove Vlade da ne ulaze u zonu krivične odgovornosti.

Moj pravni tim će preduzeti sve neophodne radnje radi zaštite zakonitosti i ustavnosti, vladavine prava i bezbjednosti naše zemlje", dodao je Šaranović. 

Komentari (15)

POŠALJI KOMENTAR

Dan

@ljeposava ..podvit ce repove pa ce samo cviljet i sutjet a sve samo da bi ostali na vlasti.. jer su najgori od nagorih cak i od Abazovica hahaha.

Dan

...sve sto je uradjeno.. a sto nije po volji demokrata ( samozvanih ) ..je manje zlo za ovu drzavu !!

Mila K

Dječačić je juče razbio igračkicu koja nije smjela da se razbije. Paralelno je srušio zakon. Neka čita one nepismene akte koje je dostavio Vladi i cg informeru. Šteta je što je sedmorici ljudi umanjio kredibilitet pred kolegama smiješnim poligraf podmetanjima.