21 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Batrićević nakon obustavljanja postupka: Situacija u našem društvu takva da nemamo što da slavimo, čeka nas borba za slobodu

Društvo

Tag Video
Comments 3

Batrićević nakon obustavljanja postupka: Situacija u našem društvu takva da nemamo što da slavimo, čeka nas borba za slobodu

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon što je u Sudu za prekršaje obustavljen postupak protiv istoričara s Fakulteta za crnogorski jezik i književnost na Cetinju Bobana Batrićevića zbog kolumne objavljene na Anteni M, Batrićević se ispred suda obratio novinarima.

Zahvalio je svim građanima koji su došli na skup podrške, ali i svima onima koji su mu u proteklom periodu pružali podršku.

"Međutim ja smatram da je situacija u našem društvu takva da mi nemamo što da slavimo. Ovo je samo mali korak u nečemu što nas čeka, a nas čeka borba za slobodu Crne Gore, borba za slobodu države, slobodu riječi. Ukoliko dozvolimo da nam stave flastere na usta onda mi gubimo, onda Crna Gora gubi nas neće biti uskoro", naveo je on.

Poslušajte cijelu njegovu izjavu.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

d v

Sloboda je bila i ostaje centralni ideologem crnogorskog istorijskog bitisanja.Crnogorskom suverenizmu je potrebna konkretizacija kapitalnog svjetskog iskustva slobode, a prema potrebama, zahtjevima i specifičnostima današnjeg CG društva. Smrt fašizmu!

tato

Tako je, borba protiv partitokra tije. Srećno.

Drago

Crna Gora uz Bobana Batrićevića !