21 °

max 21 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

21° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Skupština konstatovala ostavku Predraga Miranovića u Savjetu RTCG

Izvor: Screnshot Mediabiro

Društvo

Comments 2

Skupština konstatovala ostavku Predraga Miranovića u Savjetu RTCG

Autor: Antena M

  • Viber

Na današnjoj sjednici, u Skupštini Crne Gore, konstatovana je ostavka Predraga Miranovića u Savjetu RTCG.

"Predrag Miranović podnio je ostavku, pa saglasno Poslovniku Skupštine objavljujem da Skupština konstatuje ostavku čime mu prestaje funkcija člana u Savjetu RTCG", saopštila je potpredsjednica parlamenta Zdenka Popović.

Miranović je ostavku podnio u petak i o tome obavijestio Skupštinu.

"Poštovani predsjedniče Mandiću, u skladu sa članom 44. Zakona o nacionalnom javnom emiteru Radio i televizija Crne Gore obavještavam vas da podnosim ostavku na članstvo u Savjetu Radio i televizija Crne Gore. Početkom ove godine sam preuzeo nekoliko dodatnih obaveza na Univerzitetu Crne Gore i u CANU. Rukovodim nacionalnim naučno-istraživačkim projektom koji će trajati do 2026. godine i preuzeo sam rukovođenje multilateralnim međunarodnim projektom koji će trajati do 2025. godine. Takođe, u okviru Crnogorske akademije nauka i umjetnosti planiram da se ove godine intenzivno angažujem na dva leksikografska projekta. Zbog ovih dodatnih obaveza nijesam u mogućnosti da se na kvalitetan način posvetim obavezama u Savjetu RTCG", naveo je Miranović u dopisu objavljenom na sajtu parlamenta.

Zanimljivo je da je ostavka Miranovića došla uoči, zatvorenog za javnost, sastanka Savjeta povodom presude Osnovnog suda u kojoj je reizbor Raonića, u kojem je učestvovao, proglašen nezakonitim, piše Pobjeda. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Žestoko si doprinio uneređenju Javnog servisa... Bježati sad, govori najviše o tebi, i tvom radu u tom, nazovi glasilu! Teško da ćeš ostati zaboravljen!