25 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 15°

Nedjelja

26.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otvorena BMW radnja u Porto Montenegru

Društvo

Tag Gallery
Comments 0

Otvorena BMW radnja u Porto Montenegru

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Voli Motors je otvorio prvi BMW Store u ovom dijelu Evrope, u subotu, 29.jula.

Tim povodom Olivera Šuškavčević, direktor marketinga kompanije Voli je izjavila:

"Velika je privilegija u prestižnom okruženju Porto Montenegra otvoriti vrata premium brenda kakav je BMW.

"Radujemo se što smo od danas bliži globalnim dešavanjima koje sa sobom nosi prisustvo u jedinstvenom Porto Montenegru, ali i novim i starim klijentima, zaljubljenicima u brend i dragim prijateljima.

BMW grupa je uvidjela ovog segmenta i podržala otvaranje modernog salona, na najluksuznijem mjestu neše obale, u kojem će klijentima i potencijalnim kupcima na raspolaganju biti BMW automobili, motocikli, lifestyle kolekcija kao i vozila za testiranje.

Tokom narednog perioda ekskluzivno za rezidente Porto Montenegra biće dostupna specijalna flota BMW vozila za iznajmljivanje ili testiranje i fantastični osjećaj uživanja u vožnji premium automobila u okruženju jedinstvenih prirodnih ljepota naše zemlje"-saopšteno je iz kompanije.

Regionalna direktorka BMW grupe, Heike Pfeil, je predsjedniku kompanije Voli, Draganu Bokanu, uručila ključeve BMW flote za menadžment kompanije Voli. Kompanija Voli, kako su kazali, kao prepoznatljiv crnogorski brend, sinonim uspjeha i posvećenog rada će na ovaj način biti pravi reprezent lidera svjetske autoindustije, jedinstvenog BMW-a.

Vladan Spasojević, izvršni direktor firme Voli Motors je izjavio:

"Zahvaljujući BMW storu, bliži smo Portu, kao značajnoj adresi na turističkoj mapi Mediterana, premium brendovima, zaljubljenicima u BMW automobile i našim brojnim kupcima sa primorja.

Ponosni smo na to što je BMW Group u nama prepoznala potencijal da ih predstavljamo ne samo u okvirima Crne Gore, već i na ovoj poziciji koja to predstavljanje čini globalnim"-kazao je on.

Voli Motors prodajno servisni cetar je otvoren u junu 2012.godine. Do sada su prodali skoro 300 automobila i 100 motora. Od otvaranja do danas, servis broji 3000 zadovoljnih klijenata, u prosjeku servisiraju oko 200 automobila mjesečno i, kako su kazali, uspjeli su da vrate ovaj premium brend na poziciju koju zaslužuje.

"Velika je obaveza predstavljati lidera u svjetskoj autoindustriji i mi smo tome prsitupili vrlo savjesno i odgovorno"-naveli su u saopštenju.

BMW Store će raditi svakog dana, od 9 do 21h.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR