20 °

max 21 ° / min 13 °

Subota

30.05.

21° / 13°

Nedjelja

31.05.

19° / 14°

Ponedjeljak

01.06.

22° / 15°

Utorak

02.06.

24° / 14°

Srijeda

03.06.

23° / 13°

Četvrtak

04.06.

24° / 14°

Petak

05.06.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marija Pančić pristala na šest godina zatvora

Hronika

Comments 0

Izvor: Pobjeda/Portal Analitika

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Marija Pančić pristala na šest godina zatvora

U Višem sudu juče je razmatran sporazum kojim je srpska državljanka Marija Pančić, iz Bele Palanke, pristala na šest godina zatvora zbog pokušaja ubistva sedmogodišnjeg sina, saznaje Pobjeda nezvanično.

Jučerašnje ročište zatvoreno je za javnost pa nijesu poznati detalji sa razmatranja sporazuma. Pančić je nedavno Apelacioni sud produžio pritvor jer, ocjenom dokaza, iz spisa predmeta prvostepenog suda proizilazi da je Pančić osnovano sumnjiva da je počinila krivično djelo koje joj se optužnicom stavlja na teret. 

"Osnovano se sumnja da je okrivljena pokušala da ubije sedmogodišnjeg sina, kojeg je prethodno zlostavljala. Ona je 4. decembra 2018. godine više puta ubola sina nožem u vrat, grudni koš i natkoljenicu, nanoseći mu teške i po život opasne povrede" – navodi se u odluci. 

Istraga ukazuje da je Pančić i prije 4. decembra maltretirala dijete. Protiv Pančić je podignuta optužnica zbog pokušaja ubistva. U istrazi je saslušano više svjedoka, među kojima su i komšije Pančić. Svjedok B. R. je pred Višim državnim tužilaštvom izjavio da ga je 4. decembra pozvala S. J. i rekla da čuje komšinicu Pančić kako kuka i govori ,,nemoj mi umrijeti“. 

Svjedokinja S. J. izjavila je da je kritičnog dana bila u svojoj kući kada je začula vrisak djeteta, a potom i okrivljenu koja je vikala ,,nemoj mi umrijeti“. Pančić je pritvor produžavan zbog opasnosti od bjekstva i težine krivičnog djela.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR