10 °

max 16 ° / min 10 °

Subota

04.04.

16° / 10°

Nedjelja

05.04.

19° / 11°

Ponedjeljak

06.04.

20° / 8°

Utorak

07.04.

20° / 7°

Srijeda

08.04.

20° / 6°

Četvrtak

09.04.

22° / 6°

Petak

10.04.

22° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Potvrđena optužnica: Rođaku ubili iz koristoljublja

Hronika

Comments 0

Izvor: Dnevne novine

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Potvrđena optužnica: Rođaku ubili iz koristoljublja

Vanpretresno vijeće Višeg suda u Bijelom Polju potvrdilo je optužnicu koju je VDT podiglo zbog ubistva iz koristoljublja Dragice Selimović (55) iz bjelopoljskog naselja Rakonje.

Za teško ubistvo gluvonijeme žene optuženi su rođaci, mještani tog naselja Damir Selimović (24) i Danko Božović (24) (ranije se zvao Miloš Selimović), dok Jašara Selimovića (29) terete za neprijavljivanje počinioca krivičnog djela i nedozvoljeno držanje oružja.

Nakon počinjenog svirepog zločina, načelnik Centra bezbjednosti Bijelo Polje Miloš Bulatović saopštio je da je ubistvo rasvijetljeno u kratkom roku, zahvaljujući intenzivnom i posvećenom radu službenika policije.

Kako je naveo, istog dana kad je počinjeno teško ubistvo, identifikovani su i uhapšeni počinioci.

Naveo je da su, postupajući po prijavi koju je putem telefona podnio N.S. iz Bijelog Polja da je u njegovoj kući izvršena premetačina i otuđeno preko pet hiljada eura, policijski službenici izašli na lice mjesta i u kući zatekli beživotno tijelo žene.

„U toku uviđaja izuzet je veći broj tragova koji će biti predmet vještačenja, a beživotno tijelo D.S. po nalogu tužiteljke upućeno je na obdukciju prilikom koje je utvrđeno da je smrt nasilna”, rekao je tada Bulatović.

Dodao je da su policijski službenici, preduzimajući zakonom propisane mjere, uspjeli da pronađu više predmeta koji potiču iz izvršenja tih krivičnih djela i koji se dovode u vezu sa osumnjičenima.

Damir i Jašar Selimović tokom saslušanja u tužilaštvu negirali su krivično djelo, dok se Danko Božović branio ćutanjem, jer navodno nije bio spreman da govori.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR