2 °

max 2 ° / min -5 °

Ponedjeljak

06.02.

2° / -5°

Utorak

07.02.

2° / -6°

Srijeda

08.02.

3° / -5°

Četvrtak

09.02.

6° / -4°

Petak

10.02.

9° / -1°

Subota

11.02.

9° / -0°

Nedjelja

12.02.

10° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Pandora papiri": SDT formiralo predmet povodom tvrdnji MANS-a

Hronika

Comments 2

"Pandora papiri": SDT formiralo predmet povodom tvrdnji MANS-a

Autor: Antena M

  • Viber

Specijalno državno tužilaštvo formiralo je predmet povodom tvrdnji Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) o slučaju "Pandora papiri".

 “Specijalno državno tužilaštvo je odmah po saznanju za predmetni događaj formiralo predmet i preduzeće sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti radi utvrđivanja činjenica i okolnosti u vezi sa istim, pa će o rezulatima preduzetih radnji blagovremeno obavijestiti javnost”, saopšteno je iz SDT-a.

Podsjetimo, iz MANS-a tvrde da su predsjednik države Milo Đukanović i njegov sin Blažo 2012. sklopili tajne ugovore o upravljanju njihovom imovinom, skrivajući se iza komplikovane mreže povezanih kompanija iz Velike Britanije, Švajcarske, Britanskih djevičanskih ostrva, Paname i Gibraltara.

Iz kabineta Đukanovića juče je saopšteno da je posrijedi najnovija predstava za javnost NVO MANS i samo je još jedan u nizu pokušaja diskreditacije Predsjednika Crne Gore i članova njegove porodice, na čemu MANS uzaludno radi godinama.

Kako su naveli, Đukanović je tokom 2012. u vrijeme kada nije obavljao  državne poslove, radio na uspostavljanju infrastrukture za otpočinjanje poslovnih aktivnosti zajedno sa sinom. U to vrijeme osnovao je Victoria Trust, koji, dok je on bio vlasnik, nije imao nikakvih poslovnih transakcija, nije otvorio niti jedan bankarski račun, jer jednostavno nikada nije ni aktiviran.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Njegoš

@Đoko Orlandić A nekakvi Dalmatinci su učestvovali u akciji.

Đoko Orlandić

U svijetu je učestvovalo 600 novinara u slučaju "Pandora". Iz Crne Gore MANS. Mene interesuje da li su u istrazi učestvovali i Hrvati - "Posebno oni sa primorja".