27 °

max 32 ° / min 19 °

Četvrtak

11.08.

32° / 19°

Petak

12.08.

31° / 18°

Subota

13.08.

30° / 17°

Nedjelja

14.08.

26° / 17°

Ponedjeljak

15.08.

32° / 17°

Utorak

16.08.

34° / 20°

Srijeda

17.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Protiv nepoznate monahinje podnijeta krivična prijava zbog povrede ugleda Crne Gore

Hronika

Comments 4

UP: Protiv nepoznate monahinje podnijeta krivična prijava zbog povrede ugleda Crne Gore

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Službenici Uprave policije na Cetinju su, postupajući po prijavi da je ispred Cetinjskog manastira došlo nepoznato lice i prijetilo sveštenim licima nakon čega je postavilo državnu zastavu na ogradu manastira koju je jedna monahinja skinula i bacila na tlo, preduzeli sve potrebne aktivnosti iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih okolnosti događaja. 

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su prikupili obavještenja od više osoba na okolnosti navedenog događaja, kao i od lica koje je državnu zastavu postavilo na ogradu Cetinjskog manastira. 

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se protiv S.S. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično djelo povreda ugleda Crne Gore. 

U odnosu na prvobitnu prijavu policija preduzima dalje mjere i radnje. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

CRNOGORKA

Kad smo ovo dozvolili bolje da nas nema!Sva Srbija se sjatila u CG i rade sta oce i kako oce,bas me zanima koliko će "zakon biti za sve jednak" oce li biti procerana iz CG s obzirom da ne poštuje naša obilježja ili će je pustiti da na to mjesto okači trobojku?!

Petar

Monahinja iz Cacka, kako rekose necemo vam ponet manastir u cacak no cemo vam stavit cacak u manastir. Mozda je bas ta okacila one kotarice sa cvijecem ka na backom salasu, ruglo nikad nije onako izgledao manastiir jos sa onim prosjacima iz srbije u ladovinu ispred ulaza. Svaka cast ovome barjaktaru

D V

Dobićete pisani odgovor i izvinjenje.. "nepoznate monahinje"..Pođite kod carevića u budvu pa vidite koliko takvih on "nepoznatih" ima na lageru. Lepo vas molimo,Izvinite..ja sam u stvari htela da je pridržim ,ali mi je vetar poneo".