17 °

max 17 ° / min 10 °

Srijeda

17.04.

17° / 10°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Formiran predmet povodom objava u medijima o nabavci oružja

Izvor: Pixabay; Ilustracija

Hronika

Comments 7

Formiran predmet povodom objava u medijima o nabavci oružja

Autor: Antena M

  • Viber

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom objavljenih transkripata u medijima koje se odnose na nabavku naoružanja i pripremanja oružanog otpora uoči parlamentarnih izbora u 2020. 

"U daljem toku postupka preduzeće se sve neophodne mjere i radnje u cilju provjere medijskih navoda i utvrđivanja svih činjenica nakon čega će se donijeti odluka u predmetu", navedeno je u saopštenju koje potpisuje rukovoditeljka Tužilaštva Lepa Medenica.

M portal danas je objavio da „SKY ECC“ razotkriva veze SPC sa pripadnicima kriminalnih klanova, ali i njihove zajedničke planove uoči parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 30. avgusta 2020. 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

D V

Tako naredio tkz nvo mans...oni određuju novoviću prioritet i raspored prioritetnih prijava prema svojim bezpogovornim tužiocima.

Boka

Očigledno da je istina, niko se ne javlja iz crkve Srbije, premišljaju se što reći a ne zaplakati... Svi smo viđeli civile u Cetinjskom manastiru prilikom dostave Joanikija. Sudstvo će sigurno da odbije ovo bez osnove ali ne treba stati jer ta sekta se mora privest pravdi!

Barka

Ne javlja se niko iz crkve Srbije, mora bit daim se zaledila kaka. Ovo ne treba ispustit iz vidi i ako njihovo sudstvo (jer se dokazalo da su sudije potplaćene od strane crkve Srbije u više slučajeva) bude odbilo ovaj predmet.