9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
ODT pokrenulo postupak protiv Miloševića zbog prijetnji Spasojeviću

Hronika

Comments 0

ODT pokrenulo postupak protiv Miloševića zbog prijetnji Spasojeviću

  • Viber

Zbog prijetnji koje je uputio načelniku Istražnog zatvora Predragu Spasojeviću, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici pokrenulo je postupak protiv pritvorenika Maria Miloševića zbog sumnje da je učinio krivično djelo - napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je iz ODT-a.

"O navedenom događaju dežurna tužiteljka u Osnovnom državnom tužilaštvu upoznata je 24. novembra i istog dana je naložila prikupljanje obavještenja, izuzimanje video nadzora i dostavljanje spisa predmeta na ocjenu i mišljenje", navodi u saopštenju koje potpisuje rukovodilac ODT Podgorica, Duško Milinović.

Nakon dostavljenih spisa od strane Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad 2. decembra, formiran je predmet.

"U predmetu koji se odnosi na postavljanje eksplozivne naprave u neposrednoj blizini porodične kuće načelnika Istražnog zatvora naloženo je preduzimanje svih neophodnih mjera i radnji koje mogu da dovedu do otkrivanja učinilaca krivičnog djela - izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. U ovom predmetu donijete su naredbe za odgovarajuća vještačenja", dodaje se u saopštenju.

Milinović će, kako ističe, u skladu sa nalogom v.d. Vrhovne državne tužiteljke Maje Jovanović preispitati prethodni rad postupajućih državnih tužilaca u ovom predmetu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR