8 °

max 13 ° / min 8 °

Ponedjeljak

27.03.

13° / 8°

Utorak

28.03.

8° / 2°

Srijeda

29.03.

10° / 2°

Četvrtak

30.03.

12° / 4°

Petak

31.03.

14° / 7°

Subota

01.04.

12° / 10°

Nedjelja

02.04.

12° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Akcija policije u Budvi: Uhapšene dvije osobe, pretresi stanova i vozila

Hronika

Comments 0

Akcija policije u Budvi: Uhapšene dvije osobe, pretresi stanova i vozila

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su jutros u saradnji sa pripadnicima Posebne jedinice policije sproveli aktivnost usmjerenu na suzbijanje ulične prodaje narkotika i pronalasku oružja u ilegalnom posjedu, a koja je rezultirala lišenjem slobode dvije osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

"Pripadnici policije su u ranim jutarnjim časovima, postupajući po narebi Višeg suda u Podgorici, izvršili pretrese stanova na tri lokacije koje koriste D.D. (46) i M.D. (31), oboje iz Budve, kao i dva vozila – jedno marke „BMW“ koje koristi D.D., a drugo marke „Mercedes CLA“ koje korist M.D.  

Pretresom stanova i vozila policija je pronašla i oduzela određenu količinu praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, tablete sa liste opijata, 93 komada municije različite vrste i kalibra, gasni pištolj, ručni sprej sa nadražujućim dejstvom, i tri sredstva komunikacije", navode u saopštenju.

Kontrolisana vozila su, dodaju, oduzeta radi daljih provjera, a pronađeni predmeti i materije biće predmet daljih vještačenja u Forenzičkom centru.

"Osim toga, pripadnici budvanske policije i Posebne jedinice policije su danas vršili pojačane kontrole lica i vozila na području Budve.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.D. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a da se M.D. liši slobode zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni su uz krivičnu prijavu sprovedeni nadležnom tužiocu na dalje postupanje", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR