21 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Grupa pijanih građana napala policajca na Žabljaku, petoro povrijeđenih

Hronika

Comments 0

UP: Grupa pijanih građana napala policajca na Žabljaku, petoro povrijeđenih

Autor: Antena M

  • Viber

Manji broj pripadnika Protivterorističke jedinice koja se inače trenutno nalazi na Žabljaku gdje izvodi obuku u zimskim uslovima, sinoć su, dok nisu bili na dužnosti, boravili u jednom ugostiteljskom objektu u tom gradu kojom prilikom su fizički napadnuti, saopšteno je iz Uprave policije..

"Prema do sada uzetim izjavama od policijskih službenika incident je započeo provokacijom i napadom na policijskog službenika od strane grupe lica koja su bila u vidno alkoholisanom stanju. Tokom incidenta pet lica iz te grupe je zadobilo lakše povrede", ističe se u saopštenju.

Na lice mjesta, navodi se iz UP, izašli su pripadnici Stanice policije Žabljak koji su postupili u okviru svojih ovlašćenja, prikupili obavještenja od više lica.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima, po čijem nalogu se preduzimaju dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovoga događaja.

"Radi se o izolovanom incidentu budući da Protivteroristička jedinica dugi niz godina u ovom periodu boravi na Žabljaku gdje izvodi obuku u zimskim uslovima, te je poznato da ima dobre odnose sa lokalnom zajednicom i lokalnim stanovništvom, što će i buduće biti slučaj", navodi se u saopštenju.

U daljem postupku koji će, kako ističu, nepristrasno sprovesti Uprava policije utvrdiće se eventualna odgovornost policijskih službenika u odnosu na ovaj događaj o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Sa događajem je upoznata i Unutrašnja kontrola policije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR