14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivični predmet istrage protiv Ivanovića, Mugoše i Vukčevića oduzet tužiteljki Raspopović i dodijeljen Radonjiću

Hronika

Comments 1

Krivični predmet istrage protiv Ivanovića, Mugoše i Vukčevića oduzet tužiteljki Raspopović i dodijeljen Radonjiću

Autor: Antena M

  • Viber

Krivični predmet istrage formiran protiv bivših ministara poljoprivrede i ruralnog razvoja Petra Ivanovića i Budimira Mugoše, kao i bivšeg direktora Investiciono-razvojnog fonda Zorana Vukčevića i još šest fizičkih i pet pravnih lica dodijeljen je tužiocu i portparolu Specijalnog državnog tužilaštva Vukasu Radonjiću.

U saopštenju Kabineta glavnog specijalnog tužioca se navodi da je glavni specijalni tužilac Vladimir Novović rješenjem od 22. marta ove godine specijalnoj tužiteljki Mariji Raspopović, u skladu sa zakonom, oduzeo sve krivične predmete, pa i ovaj koji je formiran, kako podsjećaju, za krivična djela zloupotreba službenog položaja, neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i druge pogodnosti i zloupotreba procjene, a u vezi sa korišćenjem sredstava kredita "Abu Dabi" fonda, u periodu od 2015. do 2017. 

- Predmet je 31. marta dodijeljen u rad državnom tužiocu upućenom u Specijalno državno tužilaštvo Vukasu Radonjiću, kao sljedećem po redosljedu za dodjelu predmeta, u skladu sa Pravilnikom o unutrašnjem poslovanju Državnog tužilaštva - navodi se u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

vukasmali

Ajde Vukas odradi te pare sto su ti dali znas ti ko. Vidimo te brzo tamo kod Cadjnovica koji inace nije kriv. Odradi dok ti sef ne ode.