15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Maloljetnici osumnjičeni za podmetanje požara na dva vozila

Izvor: Uprava policije

Hronika

Comments 0

Maloljetnici osumnjičeni za podmetanje požara na dva vozila

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju i identifikaciji izvršilaca krivičnih djela izvršenih podmetanjem požara i aktiviranjem eksplozivnih naprava, izvršenih u proteklom periodu, u relativno kratkom vremenskom periodu, na osnovu operativno – taktičkih i policijsko – tužilačkih mjera i radnji u potpunosti rasvjetlili dva požara podmetnuta na dva vozila u odvojenim radnjama izvršilaca.

"Policija je protiv dva maloljetna lica stara 15 i 17 godina podnijela krivičnu prijavu državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću zbog sumnje da su u saizvršilaštvu izvršila dva krivična djela uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Jedno djelo su, kako se sumnja, izvršili u noći između 9. i 10. aprila, na način što su po prethodno postignutom dogovoru došli u ulicu Đura Salaja i upotrebom zapaljivog sredstva tzv. molotovljevog koktela izazvali požar na vozilu marke „Citreon C4“ nikšićkih registarskih oznaka. Vozilo je usljed dejstva požara u potpunosti uništeno.

Drugo djelo su izvršili, sumnja se, 17. aprila tokom noći, na način što su prethodno nabavili zapaljivu tečnost – benzin, potom došli u ulicu Vuka Mićunovića i polili benzinom vozilo marke „Audi A3“, nikšićkih registarskih oznaka, a koje su potom zapalili. Na vozilu je tom prilikom nastupila veća materijalna šteta", piše u saopštenju Uprave policije. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR