15 °

max 15 ° / min 9 °

Ponedjeljak

04.03.

15° / 9°

Utorak

05.03.

14° / 8°

Srijeda

06.03.

14° / 8°

Četvrtak

07.03.

9° / 8°

Petak

08.03.

12° / 7°

Subota

09.03.

11° / 7°

Nedjelja

10.03.

12° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jovan Vukotić: "Pita Jelena da joj damo snimak iz lokala da izbaci u Vijesti i napiše tekst"

Hronika

Tag Gallery
Comments 2

Jovan Vukotić: "Pita Jelena da joj damo snimak iz lokala da izbaci u Vijesti i napiše tekst"

Izvor: M portal

Autor: Antena M

  • Viber

Osim u nekoliko SKY ECC komunikacija pripadnika organizovane kriminalne grupe škaljarski klan koje je M portal ranije objavio, a u kojima je pominje ime novinarke dnevnog lista „Vijesti“ Jelene Jovanović, nekadašnji vođa ove OKG Jovan Vukotić je u razgovorima sa svojom nevjenčanom suprugom Mašom Mišić, koje su vodili preko kriptovanih telefona, direktno diktirao teme koje je ona prenosila novinarki „Vijesti“.

Tako Vukotić, pod SKY ECC šifrom QH8SOF, 18. septembra 2020. godine u 17 sati u 47 minuta piše svojoj supruzi, koja je koristila šifru JMLG5S, da „sad odmah“ napiše novinarki Jovanović poruku da su Mario Milošević i Goro Vukčević „prebili onog malog Nedovića što je ubio Boba Milića na CT, valjda razmišljao da bude svjedok, slomili mu vilicu i tri rebra, prijavio ih je, biće sad špijanja ako ne spriječi to spec tim hahaha“, navodi M portal.

Istog dana u 18 sati i 37 minuta Vukotić piše Mišić „Kaži joj Ješka kasnim sa info“, a u 20 sati i 13 minuta „I Jeleni Jovanović napiši Ješka što nas ovi tvoji lažno prozivaju da smo prijetili Abazoviću kad on to uopšte nije rekao nego samo da mu je prijetio jedan narko klan misleći na kavački“, nakon čega joj sugeriše da Jovanovićkoj piše preko aplikacije „Signal“.

Dva dana kasnije, 20. septembra 2020. godine, Vukotić ponovo preko Mišić uspostavlja komunikaciju sa Jovanović i daje instrukcije. Tog dana u sedam sati i šest minuta Vukotić piše Mišić: „Pošalji što Jelena piše“, a pet minuta kasnije nastavlja „Da, kaži naravno da su kavčani taj mali Nedović će biti osuđen za ubistvo Milića na CT i razmišlja da bude svjedok pa ga ovi prebili i sad ih prijavio. A pusti joj onu poruku za Dritana zvučnu što mi je Đuro poslao. I napiši joj poludio sam kad sam vidio da pominju na Vijesti da je neko prijetio Dritanu pa sam javio drugu da ga pita oko toga a on mi ovo odgovorio. Da mu je Slobo prijetio samo nemoj slučajno da to pustiš nekome. Ili stavi da ti se poruke brišu brzo kad presluša“. U 9 sati i 20 minuta Vukotić piše Mišić „Dobro to Ješka sastavi“, navodi se u prepisci koju je objavio M portal. 

Istog dana u 15 sati i 15 minuta Vukotić je svojoj supruzi poslao poruku „Napiši Branku da javi Jeleni tj. Pošalje joj to gdje piše da mi zastareva sutra ona 3 mjeseca. Jer ću sutra ići da ako me budu drkali ona izbaci da je zastarelo“.

Tekst o zastari Vukotićeve kazne Jovanović je objavila dva dana nakon ove komunikacije, 22. septembra 2020. godine, pod naslovom „Vukotić više ne može na robiju“. U tekstu se navodi da “Kotoranin Jovan Vukotić od juče ne može biti uhapšen zbog izdržavanja tromjesečne kazne zatvora jer je nastupila apsolutna zastara”.

Tekst sa temom koju je Vukotić ranije zadao Jovanović je objavila u „Vijestima“ trećeg oktobra 2020. godine, pod naslovom „Tužilac utvrđuje ko je Nedoviću slomio vilicu”, a u tekstu se između ostalog navodi da“policija ispituje da li su ga pretukli cimeri i “kolege” iz kavačkog klana - Milošević, Vukčević i Avdić”.

Grupna SKY ECC komunikacija GP6DYO:4 od 14. februara 2021. godine, u kojoj su između ostalih bili i Jovan Vukotić i Stefan Đukić Mandić, takođe otkriva slične stvari kao i Vukotićeva komunikacija sa suprugom Mašom Mišić.

Naime, Đukić Mandić pod šifrom A0J9S0 u grupni SKY ECC razgovor u 11 sati i tri minuta šalje snimak ekrana sa sajta In4S, na kojem se vidi fotografija službenika policijske jedinice SBPOKK, među kojima se nalazi i Petar Lazović, policijski agent kojeg Specijalno državno tužilaštvo sumnjiči za nekoliko krivičnih djela i povezanost sa organizovanom kriminalnom grupom kavački klan. U ovoj komunikaciji Jovan Vukotić koristi kriptovani telefon sa šifrom GP6DYO, sa kojeg u 11 sati i 40 minuta šalje poruku „Pita Jelena da joj damo snimak iz lokala da izbaci u Vijesti i napiše tekst“. Na to mu Đukić Mandić odgovara da to neće dozvoliti izvjesni „Boban“, kojeg je već pitao. Vukotić potom piše „Što će mu biti, ne pravi nikakvo djelo, samo snimak Vijestima“, piše M portal.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

JovoZ

Je li moguće da ovu osobu tužilaštvo do sada nije pozvalo da da izjavu, makar kao građanku?

Libero7

Je li to ona jovanovic sto pjevaju cetnicke pjesme u spuzu u njdnom prisustvu i ona pjeva sa njima. Fina roba.