24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tužiteljka Šišević traži kaznu za dr Bobana Batrićevića zbog kolumne na portalu Antena M

Izvor: Portal RTCG

Hronika

Tag Gallery
Comments 36

Tužiteljka Šišević traži kaznu za dr Bobana Batrićevića zbog kolumne na portalu Antena M

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Više državno tužilaštvo zatražilo je od Suda za prekršaje u Podgorici da pokrene postupak protiv kolumniste Antene M i profesora na FCJK dr Bobana Batrićevića i kazni ga po čl. 19 Zakona o javnom redu i miru! Po shvatanju državne tužiteljke Snežane Šišević, Batrićević se ogriješio o zakon i zaslužio kaznu zbog kolumne koju je napisao, a naš portal objavio 11. avgusta ove godine!!!

Tužiteljka Šišević predlažila je da podgorički Sud za prekršaje "zakaže i održi glavni pretres", a da na ročište pozove Višeg državnog tužioca i "okrivljenog Batrićević Bobana". Traži i da se u dokaznom postupku "izvrši uvid u objavu sa portala 'Antena M' od 11.08.2023. godine i Izvod iz PE evidencije na ime okrivljenog".

U kolumni dr Boban Batrićević analizirao je i iznio vrijednosne sudove o ponašanju Crkve Srbije u Crnoj Gori i njenih lokalnih episkopa. Viša državna tužiteljka Snežana Šišević smatra kako je tezom da popovi crkve Srbije ne propovijedaju vjeru Hristovu i argumentacijom takvoga stava prekršio zakon i da treba da bude kažnjen. 

.

Komentari (36)

POŠALJI KOMENTAR

oro

gospodja sisevic! svi smo mi Batricevici i to cemo i ostati! Nemere se osudit Crnogorac koji je potlacen na svojoj rodnoj grudi! Casni Crnogorac koji ima u sebi ono sto vi nikada necete ni imati ni osetiti, a to je gospodja Cojstvo i sa time se mi Crnogorci dicimo!!! Tudje postujemo a svoje nedamo!!

Sonja

Gospodjo Šišević, zaista nije jasno kako Vi obavljate taj posao na koji ste imenovani s takvim zaključcima. Pa Vas treba kazniti zato što tako "nakaradno" zaključujete. Vi ste pomiješali Zakon o javnom redu i miru i slobodu govora. Podjite malo kod popova, možda Vas Bog "opameti".

Oro

E vidji svetosavke sta kaze hoce g-dina Batricevica da kazni!! E pa gospodjo boli, boli istina, a sto se tice g-dina Batricevica, trebace ti malo veci zatvor, zato sto svaki Crnogorac, patriota je ponositi g-din Batricevic, ili bi rado bio!!!To znaci da su Crnogorci ponositi,dicni,viteski i slobodar