9 °

max 11 ° / min 6 °

Četvrtak

22.02.

11° / 6°

Petak

23.02.

11° / 7°

Subota

24.02.

10° / 9°

Nedjelja

25.02.

13° / 9°

Ponedjeljak

26.02.

15° / 9°

Utorak

27.02.

15° / 10°

Srijeda

28.02.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija kontrolisala trojicu kolega koji obezbjeđuju Lazovića

Hronika

Comments 0

Policija kontrolisala trojicu kolega koji obezbjeđuju Lazovića

Autor: Antena M

  • Viber

Barska policija jutros je kontrolisala tri službenika policije radi utvrđivanja porijekla i osnovanosti posjedovanja vatrenog oružja. Događaj je, kako  pretpostavljaju neka glasila,  povezan sa osobama koje su bile u pratnji Zorana Lazovića.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ su jutros ispred zgrade Osnovnog suda u Ulcinju izvršili legitimisanje sledećih lica: Z.L. (65), D.M. (39), Ž.R. (45), svi iz Podgorice, kao i lica S.M. (48) iz Nikšića i N.J. (45) iz Bara, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Pripadnici policije su u naselju Zaljevo, oko 13,15 časova zaustavili vozilo kojim je upravljao D.M. Tokom kontrole utvrđeno je da su se u vozilu nalazila gore pomenuta lica, kojom prilikom su Ž.R., D.M. i S.M. izjavili da su aktivni policijski službenici, te da kod sebe posjeduju službene legitimacije i službeno vatreno oružje – pištolje.

Tim povodom su navedena lica dovedena u službene prostorije radi utvrđivanja porijekla vatrenog oružja i osnovanosti posjedovanja istog, uz prethodno obavještavanje nadležnog državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru. Nakon što je utvrđeno da oružje odgovara oružju zaduženom u Upravi policije pomenuta lica su napustila službene prostorije, a spisi predmeta su dostavljeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije na dalje postupanje.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR