17 °

max 17 ° / min 11 °

Utorak

27.02.

17° / 11°

Srijeda

28.02.

18° / 11°

Četvrtak

29.02.

18° / 12°

Petak

01.03.

13° / 10°

Subota

02.03.

14° / 9°

Nedjelja

03.03.

12° / 9°

Ponedjeljak

04.03.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović: Abazović zbog Šukovića odbio da otvori dosije Sedme uprave

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević foto

Hronika

Comments 1

Milović: Abazović zbog Šukovića odbio da otvori dosije Sedme uprave

Autor: Antena M

  • Viber

Stanje u bezbjednosnom sektoru u Crnoj Gori je zabrinjavajuće, ocijenio je ministar pravde Andrej Milović i dodao da se sve optužbe na njegov račun zadržavaju na priči i politikanstvu.

On je, nakon radnog doručka sa novinarima, kazao da nije sporno samo što se iznose podaci iz gluve sobe, već što se potpuno pogrešno iznose i podaci i impresije.

"I onda to ne možete da demantujete do detalja. Ali, sreća je što su se već tri poslanika oglasila da demantuju i kažu da je to potpuna neistina“, naveo je Milović.

Upitan o stanju u bezbjednosnom sektoru, on je ocijenio da je ono zabrinjavajuće.

"Ako ministar pravde, kao štićena ličnost, se prati na način na koji se prati, ne obavještava se o potencijalnim bezbjednosno-interesantnim (BIL) licima i kontaktima, ugroženostima potencijalnim, ako mu se iznose kretanja javno, zamislite onda čemu može da se nada građanin Crne Gore", rekao je Milović.

Bivši premijer i lider Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović odbio je da otvori dosije Sedme uprave bivše Državne bezbjednosti jer je u njoj između ostalih bio i aktuelni šef Specijalnog policijskog odjeljenja Predrag Šuković, rekao je Milović. 

On je kazao da su, osim Šukovića, u toj upravi bili i Zoran Lazović, Duško Golubović, pokojni Darko Raspopović i svi oni, kako je rekao, u doba kad je Crna Gora imala najveći šverc i najveća ubistva.

"Pitajte Abazovića zašto je odbio to da otvori i koga on štiti, i onda ćete zaključiti ko štiti mafiju, a ko se bori protiv nje", naveo je Milović. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

Oprostite što pitam, a ko sada vlada?