21 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tivat: Uhapšen osumnjičeni da je oteo i silovao ženu

Hronika

Comments 0

Tivat: Uhapšen osumnjičeni da je oteo i silovao ženu

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Tivat rasvijetlili su krivično djelo protivpravno lišenje slobode i krivično djelo silovanje koje je izvršeno na štetu jednog ženskog lica, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, 10. februara je u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Tivat pristupila oštećena koja je prijavila povrede zadobijene nasilnim putem. Odmah je transportovana u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat na ukazivanje ljekarske pomoći.

Radom na ovom predmetu policija je došla do sumnje da je oštećena, 9. februara u večernjim časovima, u mjestu Dobrota u Kotoru, protivpravno lišena slobode, te je odvedena u jednu kuću na teritoriji opštine Tivat gdje je nad njom izvršeno krivično djelo silovanje", navodi se u saopštenju. 

Ona je, kako dodaju, narednog dana uspjela da se oslobodi i pobjegne iz pomenutog objekta, te da dođe u prostorije tivatske policije i prijavi događaj.

"Nakon ljekarskih pregleda u Hitnoj medicinskoj pomoći Tivat transportovana je na ukazivanje dalje ljekarske pomoći u Opštu bolnicu Kotor gdje su joj konstatovane lake tjelesne povrede.

Službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Tivat su u saradnji i po nalozima tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, preduzeli intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te identifikovali i lišili slobode E.S. (30) koji se sumjniči za gore pomenuta krivična djela.

Njemu je nakon privoda postupajućem tužiocu određeno zadržavanje do 72 sata", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR