20 °

max 20 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

20° / 12°

Četvrtak

16.05.

24° / 15°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šaranović posjetio napadnutog policajca: Policijski službenici svakodnevno suočeni sa rizicima

Izvor: MUP CG

Hronika

Comments 1

Šaranović posjetio napadnutog policajca: Policijski službenici svakodnevno suočeni sa rizicima

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopštili su da je Danilo Šaranović, danas, posjetio teško povrijeđenog policajca Odjeljenja bezbjednosti Podgorica Mića Radovića u Kliničkom centru Crne Gore.

Radović je, povrijeđen u petak u incidentu, kada ga je Z.V. iz Podgorice napao tokom sprovođenja do pritvorskih prostorija nanoseći mu tešku tjelesnu povredu.

"Upravo sam u Kliničkom centru posjetio policajca koji je bio meta napada od strane jednog uhapšenog lica. Njegov profesionalizam i hrabrost koju je pokazao tokom obavljanja svojih zadataka zaista zaslužuju duboko poštovanje i divljenje svih nas. Ovaj napad je i podsjećanje na svakodnevne izazove sa kojima se suočavaju naši hrabri policijski službenici dok štite građane Crne Gore. Ovom prilikom pružam podršku ne samo povrijeđenom policajcu, već i svim pripadnicima policijskih snaga koji rade na očuvanju javnog reda i mira. Napadi na policajce su nedopustivi i sigurno neće biti tolerisani. Očekujem da naše društvo jedinstveno osuđuje ovakve napade jer svi zajedno moramo pružiti nedvosmislenu podršku onima koji čuvaju javni red i mir i vode računa o sigurnosti i bezbjednosti svih naših sugrađana", poručio je Šaranović.

On je istakao da je ovo i poruka da Uprava policije u svakom trenutku mora biti operativna i sposobna da odgovori najsloženijim zadacima, naročito u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

"Zato smatram neprimjerenim, a možda čak i društveno opasnim da Upravom policije u bilo kom trenutku upravlja lice koje nema povjerenje Parlamenta i Vlade Crne Gore činjenica u ovom trenutku", rekao je Danilo Šaranović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Naše ime

Brine me mentalno stanje policajca nakon ove posjete, dignuće ruku na sebe!