23 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen Nikšićanin (18) osumnjičen za ubistvo u pokušaju

Hronika

Comments 0

Uhapšen Nikšićanin (18) osumnjičen za ubistvo u pokušaju

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su identifikovali lica koja su, 10. marta, dva sata nakon ponoći, učestvovala u tuči u ulici Gojka Garčevića, nedaleko od jednog noćnog kluba, a kojom prilikom je D.K. zadobio teške tjelesne povrede, saopšteno je iz policije. Jedna osoba je lišena slobode zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo u pokušaju.

"Naime, nikšićka policija je postupajući po prijavi, u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzela niz mjera i radnji, te su tom prilikom prikupljena obavještenja od većeg broja građana, izuzet je i pregledan veći broj video nadzor sa lica mjesta, a što je rezultiralo rasvjetljavanjem činjeničnog stanja predmetnog krivičnog djela.

Policija je došla do sumnje da je prvo došlo do verbalnog, a potom do fizičkog konflikta između L.K., M.M., B.B. i V.V. sa jedne strane i D.K., B.B., V.K., M.P., A.Š i A.K. sa druge strane", navodi se iz policije.

Sumnja se da je V.V. (18) iz Nikšića, upotrebom noža, oštećenom D.K. nanio povredu u predjelu leđa, opasnu po život, ističe se u saopštenju.

Po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva V.V. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužiocu, dok će se državni tužilac u odnosu na ostale učesnike ovog događaja naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela, zaključuje se u saopštenju policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR