22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Investicioni potencijali Crne Gore predstavljeni u Poljskoj

Ekonomija

Comments 0

Investicioni potencijali Crne Gore predstavljeni u Poljskoj

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Investicioni potencijali Crne Gore i predstavljanje projekta Luštica Bay kao najvećeg projekta u oblasti turizma u ovom dijelu Jugostične Evrope, predstavljeni su poljskom tržištu, tokom promocije u Varšavi, u organizaciji sa kompanijom Gray International i njenom crnogorskom ispostavom “The Best of Montenegro”.

Prezentacija i prijem su priređeni za više od stotinuzvanica, od kojih je većina uglavnom ranije barem jednom posjetila Crnu Goru i planira povratak ili određeni vid investicije, navedeno je u sopštenju. 

U sklopu aktivnosti u Poljskoj, kompanija Luštica Development do kraja godine planira još jedan događaj u Varšavi, i spektar drugih, propagandnih aktivnosti.

“Otvaranjem novih avio linija i bolju povezanost, bilježimo značajno povećanje interesovanja gostiju i investitora iz Poljske, a u ovoj godini očekujemo realizaciju medijskih i studijskih posjeta”, saopštila je Slavica Milić, iz marketinga Luštice Development.

U okviru proljećnih sajamskih aktivnosti i međunarodnih nastupa, početkom aprila kompanija će se, pored ostalog, predstaviti i u Kazahstanu (Nursultan), Azerbejdžanu (Baku) i po drugi put ove godine u glavnom gradu Rusije. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR