25 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

11.07.

36° / 21°

Nedjelja

12.07.

35° / 22°

Ponedjeljak

13.07.

31° / 22°

Utorak

14.07.

32° / 18°

Srijeda

15.07.

32° / 20°

Četvrtak

16.07.

32° / 20°

Petak

17.07.

33° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Njemačkoj

Ekonomija

Comments 0

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Njemačkoj

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore učestvuje na godišnjoj konferenciji agenata prodaje TSS GROUP-e (Udruženje turističkih agencija Njemačke), koja se održava od 20. do 22.septembra u Berlinu, saopšteno je iy NTO.

Kako su kazali, ovogodišnja konferencija TSS GROUP-e posvećena je  umrežavanju turističkih poslenika i okuplja više od 700 agenata prodaje  ključnih agencija i turoperatora pomenutog udruženja.

"Tokom dvodnevne konferencije, predstavnici NTO CG održali su brojne sastanke sa agentima turoperatora i agencija i tom prilikom su ih informisali o mogućnostima za organizaciju putovanja u Crnu Goru. Drugi dio konferencije obilježila je prezentacija Crne Gore kojoj su prisustvovali predstavnici turoperatora, hotelijera, aviokompanija, medija i drugih učesnika. Takođe,u okviru crnogorskog štanda gdje je vladalo veliko interesovanje posjetioci imali su priliku da se kroz raznovrstan promotivni materijal upoznaju sa turističkom ponudom Crne Gore", piše u saopštenju.

Kako je navedeno, tokom konferencije predstavnici NTO CG prisustvovali su i Kongresnom forumu i poslovnoj radionici za učesnike konferencije i predstavnike putničkih agencija.

"Pored najznačajnijih turoperatora i agencija ova konferencija okuplja i predstavnike turističkih organizacija, privrede, medija i visokih zvaničnika destinacija učesnica", naveli su iz NTO.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR