Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Njemačkoj

| Postavio/la: Marija Mitrović

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Njemačkoj

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore učestvuje na godišnjoj konferenciji agenata prodaje TSS GROUP-e (Udruženje turističkih agencija Njemačke), koja se održava od 20. do 22.septembra u Berlinu, saopšteno je iy NTO.

Kako su kazali, ovogodišnja konferencija TSS GROUP-e posvećena je  umrežavanju turističkih poslenika i okuplja više od 700 agenata prodaje  ključnih agencija i turoperatora pomenutog udruženja.

"Tokom dvodnevne konferencije, predstavnici NTO CG održali su brojne sastanke sa agentima turoperatora i agencija i tom prilikom su ih informisali o mogućnostima za organizaciju putovanja u Crnu Goru. Drugi dio konferencije obilježila je prezentacija Crne Gore kojoj su prisustvovali predstavnici turoperatora, hotelijera, aviokompanija, medija i drugih učesnika. Takođe,u okviru crnogorskog štanda gdje je vladalo veliko interesovanje posjetioci imali su priliku da se kroz raznovrstan promotivni materijal upoznaju sa turističkom ponudom Crne Gore", piše u saopštenju.

Kako je navedeno, tokom konferencije predstavnici NTO CG prisustvovali su i Kongresnom forumu i poslovnoj radionici za učesnike konferencije i predstavnike putničkih agencija.

"Pored najznačajnijih turoperatora i agencija ova konferencija okuplja i predstavnike turističkih organizacija, privrede, medija i visokih zvaničnika destinacija učesnica", naveli su iz NTO.

Ostavi komentar

0/300