Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Završena kruzing sezona u Baru

Izvor: Foto: Wikipedia

Ekonomija

Comments 0

Izvor: Mina

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Završena kruzing sezona u Baru

U Baru je u petak, uplovljavanjem britanskog broda Marella Celebration u luku Port of Adria, sa oko 1,5 hiljada turista, završena kruzing sezona koja je počela u februaru.

Ukupno je ove godine u Bar doplovilo 27 brodova sa 26 hiljada gostiju, prenosi portal Barinfo.

Direktor Turističke organizacije (TO) Bar, Emil Kukalj, rekao je da su pokazali da je taj primorski grad spreman, kako infrastrukturno, tako i sa stanovišta usluge i ponude, da bude dobar domaćin velikim turističkim brodovima i njihovim putnicima.

“U Port of Adria uplovilo je 17 kruzer brodova, a u organizaciji kompanije Barska plovidba deset, sa ukupno 26 hiljada turista, što je značajna cifra, jer je Bar uvršten na mapu svjetskih kruzing destinacija tek od prije tri godine”, dodao je Kukalj.

On je kazao da mu je drago što su svi gosti bili zadovoljni.

”Na šetalištu je bio postavljen info pult barske TO, gdje su gosti mogli dobiti flajere na engleskom i španskom jeziku i sve potrebne informacije o ponudi i atrakcijama barske opštine, koje vrijedi posjetititi”, saopštio je Kukalj.

Bar je pozicioniran kao kruzing destinacija zahvaljujući višegodišnjim naporima agencije Allegra Montenegro, koju su podržali lučka kompanija Port of Adria, čiji je vlasnik Global ports holding prepoznatljiv kao vodeći svjetski kruzer operater, kao i Barska plovidba.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR