17 °

max 17 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

17° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Saveljić: Maraš ne može da odlučuje ko će biti novi direktor Plantaža

Izvor: URA

Ekonomija

Comments 0

Saveljić: Maraš ne može da odlučuje ko će biti novi direktor Plantaža

Autor: Antena M

  • Viber

Članica Glavnog odbora URA Valerija Saveljić saopštila je da izvršna direktorica kompanije "13. jul - Plantaže" Verica Maraš ne može da odlučuje ko će biti novi izvršni direktor te kompanije, već da će o tome odlučivati nova parlamentarna većina, budući premijer i nova vlada.

"Najinteresantnije je da Verica Maraš ne navodi sva nepočinstva, već smatra da je njena smjena izvjesna zbog promjene na političkoj sceni Crne Gore, te da je to jedini razlog njenog povlačenja sa pozicije izvršnog direktora. Pri tome ima još i hrabrosti da ona predloži novog vršioca dužnosti, svog bliskog saradnika i dosadašnjeg direktora opšte-pravnih poslova Miroslava Vukovića, koji je došao u Plantaže 2018. kao prijatelj Veselina Đurišića, direktora prodaje i marketinga, a pritom su svo troje pod istragom zbog krivične prijave podnijete od ASK-a", kaže Saveljić. 

Dodala je da niko iz menadžerskog tima Maraš, "ni po kojoj logici ne može biti novi izvršni direktor.

"Jer su kolektivno odgovorni za duplo negativno mišljenje po Revizorskom izvještaju o poslovanju Plantaža za 2018. godinu od strane DRI.

Revizijom pravilnosti godišnjih finansijskih izvještaja 13. jul Plantaža ad Podgorica za 2018. godinu, utvrđeno je da Društvo nije u potpunosti uskladilo poslovne aktivnosti sa zakonskim i drugim propisima. Za negativno mišljenje na reviziju pravilnosti direktno je odgovoran opšte-pravni sektor na čelu sa direktorom Miroslavom Vukovićem", rekla je Saveljić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR