13 °

max 25 ° / min 13 °

Nedjelja

09.05.

25° / 13°

Ponedjeljak

10.05.

26° / 12°

Utorak

11.05.

27° / 12°

Srijeda

12.05.

21° / 14°

Četvrtak

13.05.

18° / 13°

Petak

14.05.

22° / 13°

Subota

15.05.

26° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raduloviću i Jevriću nagrade Evropske agencije "Naj menadžer" i časopisa EUROMANAGER

Ekonomija

Comments 2

Raduloviću i Jevriću nagrade Evropske agencije "Naj menadžer" i časopisa EUROMANAGER

Autor: Antena M

  • Viber

Suvlasnik hotelske grupa Montenegro stars, Žarko Radulović proglašen je za jednog od 12 najboljih evropskih menadžera u proteklih 25 godina.

To je najveće prizanje koje je tokom prethodna 42 izbora dodijelila Evropska Agencija "Naj menadžer", za izbor i promociju najuspješnijih biznismena, kao i časopis EUROMANAGER. Na istom događaju iz oblasti vodosnabdijevanja nagradu je dobio Goran Jevrić, direktor JP Regionalni Vodovod Crnogorsko primorje.

Radulović, kako je saopšteno iz Upravnog Odbora Agencije koja je organizovala izbor, je  nagrađen za kontinuiran uspješan rad i doprinos razvoju turizma u Crnoj Gori, ali regionu srednje i jugoistočne Evrope.  

"Žiri je odlučio da nagradi Žarka Radulovića zlatnom plaketom jer je vodeći svoju kompaniju, unaprijedio poslovni ambijent u svojoj Crnoj Gori, ali i državama jugoistočne i srednje Evrope . Radulović je nagrađen je za kontinuirani dorpinos razvoju turizma u Crnoj Gori i regionu, a u okviru ove inicijative on , hotel Splendid i njegov generalni menadžer od 2008 pa na ovamo dobili su čak 5 priznanja evropskioh menadžera u okviru ove inicijative ", rečeno je na ceremoniji dodjele nagrada u Sarajevu , koja je u skladu sa epidemiloškom situacijom održana pred ograničenim brojem posjetilaca.

Suvlasnik kompanije Montenegro stars Žarko Radulović jedini je dobitnik ove nagrade iz Crne Gore za doprinos razvoju turizma.

"Kao i sve prethodne nagrade i ovu doživaljavam kao uspjeh svog tima. U godini u kojoj je pandemija uzdrmala temlje turizma, izborili smo se za radna mjesta i ostali na nogama, a ne na respiratoru" izjavio je nagrađeni Žarko Radulović.

Nagrada u u ovoj kategoriji dobilo je još 11 upsješnih pojedinaca iz 10 evropskih država, te se Radulović time našao rame uz rame sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, Dušanom Perovićem iz beogradskog Termovent Commerc-a, kao i Ilijom Studenom iz austrijske kompanije Studen Group.

Ukazavši na činjenicu da je njegov tim u predhodnom periodu riješio velike poslovne izazove kao što je desetomjesečna blokada transakcionih računa, izvršni direktor Regionalnog vodovoda Goran Jevrić je izjavio da je firma, na čijem je on čelu, uspjela da i u Covid godini isporuči 20 odsto veće količine vode od ugovorenih.

"Takođe, uz podršku Vlade Crne Gore, i u saradnji sa Evropskom bankom za rekonstrukciju i razvoj i predpristupnim fondovima Evropske unije, mi smo tokom 2020. godine ušli u novi investicioni ciklus od oko 26 miliona eura finansirajući razvojne projekte koje će dodatno stabilizovati ovaj sistem i omogućiti uspješan razvoj vodosnadbijevanja Crnogorskog primorja", naveo je Jevrić.

Sve je to, kako smatra, dokaz je kvaliteta vizije države Crne Gore da se riješi višedecenijski problem nedostatka vode za piće na Crnogorskom primorju, koji je bio ograničavajući faktor razvoja turizma u našoj Crnoj Gori.  

"Zbog toga ova kompanija sa pravom nosi slogan 'Projekat koji je promijenio Crnu Goru'“, poručio je Jevrić.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Dejo

Znaš li se koliko je koštala titula?