10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
TO Bar na virtuelnom ITB sajmu u Berlinu

Ekonomija

Comments 0

TO Bar na virtuelnom ITB sajmu u Berlinu

Izvor: Mina bussines

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Turistička organizacija Bar predstavlja ponudu tog grada na vodećem svjetskom sajmu turizma ITB u Berlinu, koji se prvi put održava putem online platforme.

Iz TO Bar su saopštili da ponudu predstavlju na virtuelnom štandu Nacionalne turističke organizacije (NTO), u saradnji sa drugim lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom.

TO Bar, kako su kazali njeni predstavnici, već dugi niz godina aktivno učestvuju na sajmu turizma u Berlinu, te se tradicija nastavlja i ove godine u formatu prilagođenom uslovima epidemije koronavirusa.

„Učestovanje na ovogodišnjem izdanju posebno je važno kako bi se razmjenom iskustava utvrdio put oporavka od krize izazvane epidemijom, te osnažile pripreme za predstojeću sezonu“, navodi se u saopštenju.

U TO Bar smatraju da je sajam u Berlinu prilika za uspostavljanje saradnje sa predstavnicima turističke privrede iz Njemačke i drugih država.

„Tokom sajma, uprkos tehničkim smetnjama na ITB platformi, održan je određen broj online sastanaka sa predstavnicima turoperatora, medija i influensera“, dodaje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR