34 °

max 35 ° / min 21 °

Četvrtak

09.07.

35° / 21°

Petak

10.07.

37° / 21°

Subota

11.07.

36° / 21°

Nedjelja

12.07.

33° / 22°

Ponedjeljak

13.07.

30° / 21°

Utorak

14.07.

30° / 18°

Srijeda

15.07.

32° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ambasada Kine: Panika zbog koronavirusa bespotrebna u Crnoj Gori

Izvor: Foto: EPA

Društvo

Comments 1

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Ambasada Kine: Panika zbog koronavirusa bespotrebna u Crnoj Gori

Nema potrebe za panikom u CG, poručuju iz kineske ambasade.

Trenutno nema potrebe za panikom u crnogorskom društvu jer je Kina pojačala mjere u borbi s novim koronavirusom, saopšteno je iz kineske ambasade u Crnoj Gori.

"Kineska ambasada razumije da Crna Gora preduzima mjere kako bi spriječila novi koronavirus. Ambasada je spremna da i dalje jača komunikaciju i saradnju sa relevantnim organama u Crnoj Gori i zajedno da radi na prevenciji i kontroli novog koronavirusa''- navedeno je u saopštenju ambasade.

Nakon izbijanja pneumonije izazvane novim koronavirusom, kineska vlada sveobuhvatno se angažovala na prevenciji i kontroli, dodali su u saopštenju.

''Postupajući sa otvorenošću, transparentnošću i visokim osjećajem odgovornosti prema globalnoj zdravstvenoj bezbjednosti, kineske vlasti su blagovremeno dijelile informacije o epidemiji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, relevantnim zemljama i kineskim Hong Kong, Makao i Tajvan regionima''- poručili su u saopštenju.

Kina će nastaviti produbljivati međunarodnu saradnju i sarađivati s međunarodnom zajednicom na suočavanju sa novim koronavirusom i zaštititi regionalnu i globalnu zdravstvenu sigurnost, zaključeno je u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Blagoje Sekularac

poruke koje sam upravo vidio od brojnih Kineskih gradjana su dirljive kao iskreno saosje'anje prema Srpskom narodu u Srbiji na cemu se ne moze dovoljno uzvratiti. U nasem narodu jedna poslovica kaze/ U dobru je lako dobar biti , na muci se poiznaju junaci /prijatelji i braca.