13 °

max 14 ° / min 6 °

Četvrtak

27.02.

14° / 6°

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

12° / -1°

Nedjelja

01.03.

12° / 5°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 11°

Srijeda

04.03.

16° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ambasada Kine: Panika zbog koronavirusa bespotrebna u Crnoj Gori

Foto: EPA

Društvo

Comments 0

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Ambasada Kine: Panika zbog koronavirusa bespotrebna u Crnoj Gori

Foto: EPA
Nema potrebe za panikom u CG, poručuju iz kineske ambasade.

Trenutno nema potrebe za panikom u crnogorskom društvu jer je Kina pojačala mjere u borbi s novim koronavirusom, saopšteno je iz kineske ambasade u Crnoj Gori.

"Kineska ambasada razumije da Crna Gora preduzima mjere kako bi spriječila novi koronavirus. Ambasada je spremna da i dalje jača komunikaciju i saradnju sa relevantnim organama u Crnoj Gori i zajedno da radi na prevenciji i kontroli novog koronavirusa''- navedeno je u saopštenju ambasade.

Nakon izbijanja pneumonije izazvane novim koronavirusom, kineska vlada sveobuhvatno se angažovala na prevenciji i kontroli, dodali su u saopštenju.

''Postupajući sa otvorenošću, transparentnošću i visokim osjećajem odgovornosti prema globalnoj zdravstvenoj bezbjednosti, kineske vlasti su blagovremeno dijelile informacije o epidemiji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, relevantnim zemljama i kineskim Hong Kong, Makao i Tajvan regionima''- poručili su u saopštenju.

Kina će nastaviti produbljivati međunarodnu saradnju i sarađivati s međunarodnom zajednicom na suočavanju sa novim koronavirusom i zaštititi regionalnu i globalnu zdravstvenu sigurnost, zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR