Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
MCP SPC tvrdi: Cuce jutros bile pod opsadom policijskih snaga

Izvor: mitropolija.com

Društvo

Comments 5

MCP SPC tvrdi: Cuce jutros bile pod opsadom policijskih snaga

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorska državna vlast je izvršila još jedan brutalni udar na SPC, njeno sveštenstvo i vjernike, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske SPC.

"Teritorija plemena Cuca našla se jutros pod opsadom brojnih policijskih snaga koje nijesu dozvoljavale ni jednom licu, da iz bilo kog pravca, priđe Cucama. Razlog je više nego očigledan: sprečavanje sveštenstva Mitropolije Crnogorsko-primorske da obavi tradicionalnu Ivanjdansku službu u hramu Sv. Jovana Krstitelja na cuckom Bjelilu", saopšteno je iz MCP SPC.

Kako tvrde iz MCP SPC, policija nije dozvolila svešteniku Gojku Peroviću da, u pratnji crkvenjaka Slavka Krivokapića, izađe iz Cetinja, niti svešteniku Nemanji Krivokapiću da pođe iz Kotora, a predsjednik Crkvene opštine Nikšić Ratko Krivokapić, kako navode, spriječen je na izlazu iz Grahova ka Trešnjevu.

"Ova teroristička anticrkvena akcija policije očigledno je koordinisana sa medijskom hajkom koja blati tradiconalni Ivandanjski sabor", tvrde iz MCP SPC.

Kako dalje navode, ovome su prethodile terenske partijske aktivnosti DPS, "obilazak cuckih domaćinstava od strane njihovih stranačkih aktivista".

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Miloš

Nije vama policija ništa zabranila, Crnogorci su vam konačno pokazali gdje vam nije mjesto. Imaćete ovu CUCKU JEKU svaki dan posle izbora! Vi ih možete nazvati kontra litijama!

58SINDON

SPC NIKAD. NIKAD VISE 1918. POPOVI IDITE SVI U SRBIJU IZ CG

CG1

Jeeessss, đe vas neće narod ktivite, optužujete DPS, POLICIJU, a dobto znate da vas neće CRNOGORCI!!!! Imate prođu kod izdajnika sa sjevera i izbjeglica, kod onih koji ne znaju ni šta je ni vjera ni crkva, jer da znaju nebi išli za vama nevjernicima.....