16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vlada smijenila Slavicu Ilinčić, ona poručila SNP-u: Ne možete mi ništa, crknite puknite

Društvo

Comments 5

Vlada smijenila Slavicu Ilinčić, ona poručila SNP-u: Ne možete mi ništa, crknite puknite

Autor: Antena M

  • Viber

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici donijela rješenje o prestanku mandata generalnoj direktorici Direktorata za predškolsko vaspitanje, osnovnu školu i inkluzivno obrazovanje Slavici Ilinčić. 

Ilinčić je komentarišući odluku na svom Facebook profilu navela da je posrijedi "klasični revanšizam", te za njega optužila SNP.

"SNP me razriješio zato što sam pokrenula postupak protiv njihovog ministra Vojinovića. Klasični revanšizam", navela je ona.

Objavila je i svoju fotografiju uz poruku SNP-u "ne možete mi ništa. Crknite puknite".

Ilinčić je bila bliska saradnica bivše ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić, koja je komentarišići objavu stala u njenu odbranu.

Bratić je navela da su "oni već pali" (misleći na Vladu) te da "sjede i svete se". 

Podsjetimo, Ilinčić je tokom prošle godine u mandatu Vesne Bratić, bila zvijezda društvenih mreža. Na njenom profilu je, između ostalog, bila zastava NATO-a u plamenu, a imala je brojne neprimjerene izjave o politici, manjinama ali i zdravlju građana. 

Ilinčić je pozivala i direktore škola i vrtića, kojima je pretpostavljena, na ulične proteste zbog najava o smjeni tadašnje Vlade Zdravka Krivokapića.

Rješenje o njenom postavljenju za generalnu direktoricu je inače donijeto, upravo neposredno pred sjednicu Skupštine na kojoj se glasalo o nepovjerenju Vladi Krivokapića.

Osim Iliničić, Vlada je na današnjoj sjednici donijela rješenje i o prestanku mandata generalne direktorice Direktorata za opšte srednje obrazovanje, stručno obrazovanje i cjeloživotno obrazovanje Marije Lalatović.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

glib

Ako joj pogledate facebook profil i pročitate šta objavljuje, zapitaćete se kako je ova osoba mogla da bude bilo gdje u prosvjeti. Taj nivo prostote, zlosti i gadosti nije za prosvjetu, posbno za rad sa djecom i rukovodeća mjesta. Glibavi užas.

Ozana

Svetosavski kadar, oni tako nekako zbore i izgledaju. Nego, zašto je staivla sliku iz srednje škole?

saci

Eee neka su je makli jer se po njoj vidi je gora od najgore Bratic, piiiiiiiiii... i za nju i tavikh poput nje p......hhhhhhhh