25 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorsko društvo za borbu protiv raka: Insulin za bolesnike u Šavniku

Izvor: Antena M

Društvo

Comments 0

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka: Insulin za bolesnike u Šavniku

Izvor: Antena M

Autor: Obrad Pješivac

  • Viber

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka (CDPR) poklonilo Zdravstvenoj stanici u Šavniku kontigent Insuman Basal Solostar-insulina, proteinskog hormona koji služi za regulaciju šećera u krvi, te metabolizam ugljikohidrata, navodi se u saopštenju koje je Anteni M dostavio Domagoj Žarković iz CDPR.

"Kao i prethodnih godina, a dvadeset treća se bliži kraju, nastojimo na razne načine da pomognemo onima kojima je pomoć neophodna, nadamo se da ovom prilikom pomažemo i mještanima Šavnika. Smatramo da ova pomoć u datom trenutku nešto znači onima kojima je nažalost potrebna u svrhu liječenja, jer se u svom radu rukovodimo načelom da je svaka pružena pomoć onome kome je potrebna dobrodošla”, napisao je Žarković.

Donacija je uručena dr Sanji Bušaj, jedinoj ljekarki koja radi u Zdravstvenoj stanici u Šavniku, kako bi je koristili oni kojima je u terapiji protiv dijabetesa svakako potreban.

Inače, Zdravstvenoj stanici u Šavniku pripadaju i dvije terenske ambulante, Bukovica i Boan. Donacija je predata dr  Bušaj kako bi ljekove distribuirala onima kojima je trenutno neophodan, a nijesu u mogućnosti da dođu do insulina.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR