25 °

max 25 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

25° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Martinović o hapšenju direktorice ASK-a: Sve je to velika predstava

Izvor: PR Centar

Hronika

Tag Gallery
Comments 8

Martinović o hapšenju direktorice ASK-a: Sve je to velika predstava

Izvor: Antena M, RTCG

Autor: Antena M

  • Viber

Advokat direktorice ASK-a Jelene Perović, koja je danas uhapšena, Nikola Martinović  saopštio je večeras da se ona nalazi u prostorijama Specijalnog policijskog odjeljenja i da je njeno lišavanje slobode jedna velika predstava.

Martinović je za Televiziju Crne Gore kazao da pripadnici SPO nisu trenutno u prostorijama ASK.

Saopštio je takođe da se Perović trenutno nalazi u prostorijama SPO. 

"Perović se nalazi u prostorijama za zadržavanje. Usmeno nam je saopšteno da će tamo ostati. Mi nemamo šta da krijemo. Netačna je informacija da su pripadnici SPO u prostorijama ASK-a", dodao je Martinović, ističući da ni on ni Perović nijesu dobili rješenje o zadržavanju u pisanoj formi. 

Martinović navodi  da su tokom pretresa oduzeti samo eletronski uređaji, a i da su privatne stvari Perović takođe oduzete. 

"Tu nema problema. Oduzet je kompjuter u njenom kabinetu i dokumenta. Nema nikakve fame. Ne radi se o nikakvoj organizovanoj kriminalnoj grupi. Sve je ovo jedna velika predstava", naveo je on. 

Martinović je ranije  danas u izjavi za Antenu M kazao je da na početku pretresa službenici SPO-a nijesu znali što konrektno traže, pa su pristupili pretresu svih prostorija ASK.

"Pretresli su sve, ali ništa nijesu našli, a zatim su rekli da im je potrebna određena dokumentacija po čemu sam zaključio da je jasno da im treba dokumentacija o korišćenju vozila koje duži Jelena Perović, o tome koliko ga je koristila, jer tužilac sumnja da ga je koristila više nego što treba. Dakle, to bi bila optužba, a u pitanju su i njena službena putovanja, zbog kojih je tužilac tereti da je putovala više nego što on misli da treba. To su razlozi pretresa", kaže Martinović.

Dokumentaciju koju su pripadnici SPO našli već jednom je predata, tako da će SDT imati sada duplu dokumentaciju.

"Problem je što su iznijeti i djelovodnici Agencije, tako Agencija neće moći da radi, pa oni koji strahuju od toga da im se na teret stavljaju neke koruptivne radnje, sada mogu da odahnu", objašnjava Martinović.

I stan u posjedu Perović je pretresen u kojem nije ništa pronađeno, kao i njeno lično vozilo, kazao je Martinović Anteni M.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

chronicler

@Ana, moram ja da pitam za Dritanovo zdravlje jer mi je prodao moj crnogorski grob Crkvi Srbije.

Ide vuk

Vjerovatno će je zadržati mjesec dana u istražni kako ne bi uticala na kilometražu.

Mila K

Ako se ovoliko sredstava poreskih obveznika baca u predstavu kako bi se hanuma osvetila, jer je to tekuća agenda žena u politici i iz zakulisnih kružoka, onda su '48e bili eksperti za ove policajce i ovakve pojedine tužioce. A cg informer, tobož birn i dio nvo sektora u seirenju bez argumenata može samo da graje kao potpredsjednik Koprivica.