16 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

14° / 10°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nemanja Laković v.d. izvršnog direktora Rudnika uglja

Izvor: Rudnik uglja AD Pljevlja

Ekonomija

Comments 1

Nemanja Laković v.d. izvršnog direktora Rudnika uglja

Autor: Antena M

  • Viber

Na današnjoj prvoj sjednici Odbora direktora Rudnika uglja AD Pljevlja donijeta je Odluka o razrješenju izvršnog direktora Mihaila Potpare, nakon čega je odlučeno da za vršioca dužnosti izvršnog direktora bude naimenovan Nemanja Laković koji je obavljao poslove šefa kabineta u kabinetu Odbora direktora kompanije.

Laković je rođen u Pljevljima, a diplomirao je na Fakultetu političkih nauka (Univerzitet u Beogradu), saopšteno je iz kompanije. 

U periodu od maja 2015. do marta 2024. bio je direktor kompanije Synergy tech d.o.o Beograd, koja je izvodila čitav niz istaknutih projekata u Srbiji, ali i regionu, prije svega na rekonstrukciji ili izgradnji toplovoda, cjevovoda i naftovoda.

Ranije, u periodu od januara 2012. do maja 2015. godine, Laković je bio direktor kompanije OIP Engineering ltd, gdje je, pored redovnih i administrativnih aktivnosti iz svoje nadležnosti, vodio i čitav niz regionalnih projekata, dodaju iz Rudnika uglja. 

Prethodno, u periodu od oktobra 2008. do aprila 2011. godine, Laković je radio kao generalni menadžer u kompaniji Notham System d.o.o Beograd.

Karijeru je započeo februara 2004. u porodičnoj kompaniji Elcom d.o.o. Pljevlja, gdje je radio kao Sales Menadžer do novembra 2008. godine.

U svojoj bogatoj karijeri Laković je izgradio reputaciju odgovornog poslovnog čovjeka sposobnog da upravlja projektima od početka do kraja, dodaju u saopštenju. 

- Posjeduje vještine upravljanja procesom javnih nabavki u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama. Ispoljio je sposobnost za prepoznavanje i angažovanje stručnih kadrova za realizovanje specifičnih projekata, kao i izrazite komunikacione i pregovaračke vještine - zaključili su. 

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Srdjan

Nemanja Laković, ima dugogodišnje uspješno praktično iskustvo u energetskom sektoru na vodstvenoj poziciji. Dr Dragan Lončar, ima dugogodišnje uspješno iskustvo konsultanta za različita preduzeća energetskog sektora. Dvojac koji može samo dobro da donese Rudniku uglja Pljevlja.