15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Glavnog grada: Iza vjerskih skupova kriju se politički ciljevi DF

Politika

Comments 1

DPS Glavnog grada: Iza vjerskih skupova kriju se politički ciljevi DF

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Večerašnja litija u Podgorici pokazala je da su protesti protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti i pravnog položaja vjerskih zajednica sada i de facto partijski i politički a ne vjerski skupovi, saopšteno je iz DPS Glavnog grada.

''Da je to tako najbolje se moglo vidjeti po političkim porukama, uvredama na račun Predsjednika naše države, verbalnoj „odbrani“ Kosova kao i po ikonografiji koju su predstavljale isključivo srpske zastave.

Dakle, više je nego jasno da je Demokratski front kolovođa ovih protesta. To je indirektno potvrdio i Andrija Mandić na današnjoj pres konferenciji kazavši da su na protestima gotovo samo pristalice DF-a. Ostatak čine malobrojne pristalice Ujedinjene, Prave Crne Gore i SNP-a i Demokrata''- ocjenjuju iz DPS-a.

''Dakle, nakon skoro dvadesetak dana prikrivanja, i skrivanja iza forme vjerskog skupa, večeras je pred građanima na jasan način demonstrirano, a to je i sam lider DF potvrdio, da je krajnji cilj, smjena vlasti, promjena strateškog političkog kursa i uspostavljanje onog po mjeri Andrije Mandića, Milana Kneževića i njihovih ideoloških istomišljenika. To, međutim, građani Crne Gore i državni organi neće dozvoliti''- zaključili su iz DPS-a.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

andro

Gajili ste zmiju u njedrima.Sad je udavite.Sveta duzost prema C.G.