22 °

max 32 ° / min 21 °

Subota

08.08.

32° / 21°

Nedjelja

09.08.

34° / 23°

Ponedjeljak

10.08.

34° / 22°

Utorak

11.08.

34° / 22°

Srijeda

12.08.

33° / 22°

Četvrtak

13.08.

33° / 22°

Petak

14.08.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NKT: Ko o čemu DF o poštenju, primanja za rad u NKT su - NULA EURA

Politika

Comments 12

Autor: Antena M

  • Viber

NKT: Ko o čemu DF o poštenju, primanja za rad u NKT su - NULA EURA

Tokom cijele pandemije koronavirusa svjedoci smo da je DF uradio sve što je bilo u njegovoj moći da oteža i ugrozi borbu za zdravlje i živote građana Crne Gore, saopšteno je iz Nacionalnog koordinacionog tijela.

"Od teorija da je to „zavjera satanista“ i izmišljotina Zapada, da to nije ozbiljna zdravstvena prijetnja, pozivanja i organizovanja za nepoštovanje mjera, pa sve do pokušaja ilegalnih ulazaka čelnika DF-a i članova njihovih porodica, kojim putevima se, svjedoci smo, pokrenuo novi talas unosa virusa", navode iz NKT.

Upravo ovih dana, dodaju, svjedočimo teškim posljedicama koje su izazvali takvi neodgovorni pojedinci i grupe.
Sada ti isti pokušavaju da manipulišu novim lažima o primanjima za rad u NKT-u.

''Traže konkretan odgovor, a on glasi kratko i jasno: NULA eura. Za danonoćni svakodnevni rad posvećenih, odgovornih, stručnih i dobronamjernih ljudi koji rade u interesu svih građana. To građani vrednuju i ocjenjuju najvišim ocjenama, a to ih najviše i boli.

Iz ovoga licemjernog pitanja se jasno prepoznaje i metar DF-a, kojim oni pokušavaju da mjere i druge.
Zato pravo pitanje za DF glasi:

Koliko ste čelnici DF-a inkasirali novca u privatne džepove za izdaju nacionalnih interesa, uključujući i ugrožavanje zdravlja i života građana? Koliko košta izdaja nacionalnih interesa koji, nažalost, za posljedicu imaju izgubljene živote i lične i porodične drame širom Crne Gore? To su pitanja za vas. Za vas, ali i za vašeg mentora, koji se sada topi u svojim manipulacijama, a nažalost, građani plaćaju ceh. Kakav nalogodavac takvi i izvršioci.
Na njih ćete morati dati odgovore, a „pokoljenja djela sude, što je čije daju svima“.
Ono što NKT poručuje svim građanima je da ćemo iscrpljujuću i tešku borbu nastaviti i ubuduće, sa istom snagom i odlučnošću. I pobijedićemo ponovo, zajedno sa svim odgovornim građanima'', zaključili su iz NKT.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Kokoli

@VILA CRNOGORSKA a tko su onda bili ako ne Srbi? Pa od nekoga su nastali, a istorija nikoga ne pominje na tim prostorima sem Srba. Pustite te price o Duklji kao posebnom narodu, to ni jedan svijetski istoricar ne potvrdjuje.A veliki crnogorski Vladika Rade, u narodu poznatiji kao Njegos je bio jasan

Ljubiša Ljubo Šundić

I na teškoj muci se poznaju braća

Predrag

Fukara je to velika. Nerazumna,samo baljezgaju o Milu.Nikakvo ih opšte dobro ne interesuje.Kuku nama sa njima.Samo pričaju budalaštine u koje ni sami nevjeruju...Fuujjj.